RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в Державне підприємство «Зоря»-«Машпроект» в Николаеве

Державне підприємство «Зоря»-«Машпроект»

 Заблокирована Проверено
На сайте с 15 января 2021

Описание компании

Державне підприємство «Науково-виробничий комплекс газотурбобудування «Зоря"-«Машпроект» — український розробник і виробник газових турбін морського і загальнопромислового застосування.

Продукція

З середини 1950-х років компанія розробляє і випускає газотурбінні силові установки для водотоннажних кораблів, а згодом — і для кораблів на повітряній подушці та підводних крилах. На підприємстві розроблено і налагоджено серійний випуск унікальних у світовій практиці реверсивних газотурбінних двигунів, що дозволяють кораблю миттєво змінювати напрямок руху.

З кінця 1960-х років підприємство поставляє газотурбінні двигуни для електростанцій, а з 2010 року — повнокомплектні енергоблоки.

У 1970-х роках було освоєно випуск газотурбінних двигунів для газотранспортної галузі.

За 65 років на підприємстві розроблено ряд газотурбінних двигунів потужністю від 100кВт до 110МВт.

В даний час серійно випускаються газотурбінні двигуни потужністю від 3 до 25МВт. Кожен з двигунів має кілька модифікацій для різного застосування. Конструкція та параметри двигунів постійно вдосконалюються. Двигуни здатні працювати на різних сортах рідких і газоподібних палив.

Розроблено і освоєно редуктори для всіх типів водотоннажних кораблів, редуктори і мультиплікатори для приводів електрогенераторів, компресорів та насосів. Редуктори мають варійоване передавальне відношення, перемикання потоків потужності.

Розробка нової техніки

Науково-дослідні та дослідно-конструкторські роботи ведуться на підприємстві в трьох підрозділах: в конструкторському та науково-дослідному відділеннях і на дослідному виробництві.

Нові проекти, розроблені в конструкторському відділенні, проходять попередні випробування на спеціальних стендах науково-дослідного відділення. Потім в дослідному виробництві виготовляються пілотні зразки.

На випробувальній станції проводяться всі види випробувань дослідних і серійних виробів при повному навантаженні на рідкому паливі та природному газі.

За роки роботи в компанії сформувалася сильна наукова школа. Команда розробників НВК визнана однією з кращих в світовому газотурбобудуванні.

Серійне виробництво

Серійне виробництво має всі необхідні виробничі підрозділи, лабораторії, обладнання та технології для виготовлення продукції. Крім механічних цехів підприємство має високоточне ливарне виробництво, обладнання для кування і штампування, електронно-променевого зварювання і лазерного різання.

У заводських лабораторіях здійснюється необхідний контроль якості матеріалів і виготовлених деталей, вузлів і агрегатів.

Власна інструментальна база забезпечує виробництво інструментом, штампами та ливарними формами.

Персонал підприємства вирізняється високим ступенем професійної майстерності, що дозволяє вирішувати, в тому числі і нестандартні виробничі завдання.

Показать контакты

Вакансии в Державне підприємство «Зоря»-«Машпроект»

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх