RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в EnglishDom (ФЛП Роде С.А.) в Одессе

EnglishDom (ФЛП Роде С.А.)

 Заблокирована Проверено
На сайте с 17 апреля 2023

Описание компании

Englishdom — це високоякісне навчання англійської мови з найкращими викладачами в інтерактивному динамічному форматі. Нижче ми розповімо як швидко та ефективно вивчити англійську і залишатися в тренді.

Плюси вивчення англійської мови в онлайн‑школі

Перша і, мабуть, найголовніша причина — це зручно. Займатися можна в будь-який час, в будь-якому зручному місці. Індивідуальні заняття з викладачем легко підлаштувати під твій особистий графік. Де б ти знаходився, єдине, що необхідно для уроку — доступ до Інтернету.

Звідси випливає друга причина — це значно заощаджує час. Усім знайоме почуття, коли після важкого робочого дня просто немає сил і бажання ще кудись їхати. Коли ти навчаєшся онлайн, не потрібно витрачати час на дорогу до репетитора і назад. Час дуже обмежений ресурс і, погодься, краще провести його з користю.

Онлайн‑уроки дозволяють суттєво заощадити кошти. Онлайн‑платформа Englishdom повністю позбавляє студентів від проблеми пошуку та купівлі дорогих навчальних матеріалів. Все, що потрібно для вивчення англійської мови, вже є на нашому сайті. До того ж пам’ятаємо, що на проїзд також не потрібно витрачатися.

Вивчення англійської мови онлайн — це сучасно. Заняття проходять на онлайн‑платформі і по відеозв’язку з викладачем. Матеріали уроку, домашнє завдання, персональний словник — завжди під рукою в особистому кабінеті. Широкий вибір спеціалізованих курсів, можливість практики з викладачами з будь-якої точки світу, у тому числі і з носіями мови — ніяких меж, лише якісне навчання.

Показать контакты

Вакансии в EnglishDom (ФЛП Роде С.А.)


Часто ищут

↑ Наверх