RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в Епіцентр в Киеве

Епіцентр

 Заблокирована Проверено
На сайте с 28 июля 2017

Описание компании

Українська національна мережа торговельних центрів «Епіцентр К» була створена в 2003 році. Основна спеціалізація компанії — роздрібна торгівля будівельними матеріалами, товарами для оздоблення оселі, меблями, товарами для дому, побутовою хімією, автотоварами, товарами для саду та городу, дитячими товарами тощо.

Перший гіпермаркет «Епіцентр» був відкритий в грудні 2003 року в Києві. Станом на 2016 рік мережа компанії складалась з гіпермаркетів у містах: Київ, Біла Церква, Дніпро, Харків, Львів , Полтава, Одеса, Чернівці, Черкаси, Чернігів, Харків, Івано-Франківськ, Дніпропетровськ , Луганськ, Ужгород, Рівне, Хмельницький, Миколаїв, Тернопіль, Кривий Ріг, Вінниця, Кам'янець-Подільський,Київ, Кам'янське, Стрий, Суми, Шепетівка.

У червні 2009 р. керівництво Європейської Асоціації Роздрібної Торгівлі системи DIY, до якої входять найбільші та найсучасніші мережі будівельних гіпермаркетів, запросили ТОВ «Епіцентр-К» до вступу в асоціацію.

У грудні 2009 року в Києві відкрився черговий магазин мережі Епіцентр, що став найбільшим в Україні і у світі торговим підприємством такого профілю.[1] Його площа склала 56 тис. м².

На початку лютого 2016 року розпочалось будівництво гіпермаркету Епіцентр у м. Біла Церква Київської області, загальна площа магазину становитиме майже 11 тис.кв.м, відкриття гіпермаркету заплановано на червень-липень, це буде вже 42-й магазин мережі. [2]

Українська мережа будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр-К» стала першим національним спонсором Євро-2012.

Показать контакты

Вакансии в Епіцентр

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх