RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в Фитнес клуб BODYLife в Киеве

Фитнес клуб BODYLife

 Заблокирована Проверено
На сайте с 7 мая 2018

Описание компании

Зробити своє тіло спортивним та витривалим можливо! Внутрішнє здоров’я та зовнішня краса – це результат щоденної праці над собою.

«BODYLife» - платформа нового спортивного життя. До твоїх послуг – фітнес-клуб, сауна, масажний кабінет та солярій.

В досягненні найвищих результатів допоможуть досвідчені інструктора нашого клубу. Індивідуальний підхід, складання програм тренувань та правильне харчування з урахуванням стану здоров’я, грамотний контроль виконання вправ – це перевага занять з тренером в ФІТНЕС-КЛУБІ «BODYLife». Різноманітний асортимент тренажерів та зали, що поділені на 3 блоки: кардіо, силовий, фітнес зона.

Ми створили місце, в якому кожна деталь допомагає відчути себе в атмосфері спокою і гармонії – САУНА позитивно впливає на стан шкіри, а перебування у ній стимулює прискорення метаболізму.

МАСАЖ знімає напругу, відновлює працездатність та приводить в тонус м’язи. За допомогою прийомів механічного і рефлекторного впливу на тіло людини, масаж надає різноманітну фізіологічну дію і є відмінним засобом омолодження організму.

Безлімітні абонементи на рік, пів року, 3 місяці, місяць. Складання індивідуальних програм тренування, програм харчування (дієт). В фітнес-клубі часто діє система знижок та акцій. Також «BODYLife» може порадувати «сонцем» в любу пору року. Завітай до нашого СОЛЯРІЮ!

У нас на рецепції можна не тільки придбати абонемент, а і просто добре провести час за чашечкою кави. Ми точно знаємо , що найкращі інвестиції – це вклад в себе! Переконайся в цьому і ти.

Додаткову вигоду також можна отримати від нашої клубної карти! Клубна карта «BODYLife» надає знижки на різноманітні послуги в Чабанах і кількість наших партнерів постійно зростає!

Показать контакты

Вакансии в Фитнес клуб BODYLife

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх