RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в Галспецбуд в Ровно

Галспецбуд

 Заблокирована Проверено
На сайте с 30 апреля 2018

Описание компании

Ми на ринку працюємо з 2004 року. Основним напрямом діяльності компанії є зовнішнє та внутрішнє оздоблення.

Галузь фасадних робіт, пов’язана з утепленням та ремонтом фасаду, є одним з пріоритетних видів діяльності групи компаній “Галспецбуд” та “Рівнеспецбуд“. Можна з повним правом стверджувати, що компанія, надаючи весь спектр будівельно – оздоблювальних робіт, починаючи від підготовки та складання проектної документації та завершуючи здачею об’єкта, як прийнято говорити, “під ключ”, виконує зовнішні та внутрішні оздоблювальні роботи на тому рівні якості, який дозволяє постійно розширювати клієнтську базу.

Колектив професіоналів без складнощів виконає капітальний чи косметичний ремонт. Ми враховуємо та реалізуємо усі побажання клієнта. Терміни виконання замовлення чітко дотримуються. Кількість успішно виконаних проектів свідчить про те, що Ви звернулись за вірною адресою та точно залишитесь задоволеними як в плані виконання роботи, так і цін.

У цьому немає нічого дивного, оскільки, розглядаючи оздоблювальні роботи під певним кутом зору, можна сказати, що з кожним роком збільшується кількість потенційних замовників, які вміють по-справжньому оцінити переваги істинної майстерності, високої кваліфікації і творчого підходу до дорученої справи.

Група компаній “Галспецбуд” та “Рівнеспецбуд” – надійний партнер, готовий до довгострокового співробітництва!

Показать контакты

Вакансии в Галспецбуд

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх