RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в Hvoya в Ивано-Франковске

Hvoya

 Заблокирована Проверено
На сайте с 26 сентября

Описание компании

Вітаю!

Мене звати Олег Зелез, засновник та керівник компанії HVOYA, і я запрошую вас до світу комфортного та швидкого будівництва. Я вірю, що будинок — це не просто споруда, а відображення вашої особистості. Тому ми як компанія, пропонуємо індивідуальний підхід до кожного проекту.

Використовуючи екологічно чисті матеріали та сучасні технології, ми створюємо енергоефективні будинки, які органічно впишуться в будь-який ландшафт.

HVOYA — це команда професіоналів, яка з 2008 року будує якісні каркасні будинки в Україні. Я переконаний, що кожна родина заслуговує на комфортний і енергоефективний дім. Наша місія — створювати не просто будинки, а затишні оселі, в яких панує тепло і гармонія.

За 15 років роботи ми збудували понад 87 будинків різної складності, завоювали довіру клієнтів і стали одними із лідерів на ринку каркасного будівництва. Ми використовуємо сучасні технології та матеріали, щоб забезпечити нашим клієнтам максимальний комфорт і довговічність будинків.

Наша команда — це дружні і професійні люди, які постійно розвиваються і прагнуть до нових висот. Ми цінуємо ініціативність, креативність і командний дух. У нас ти зможеш реалізувати свої амбіції, отримати цінний досвід і побудувати успішну кар'єру.

Переваги роботи у HVOYA:

  • Стабільна висока заробітна плата ;
  • Можливість професійного зростання і навчання;
  • Дружня атмосфера в колективі;
  • Гнучкий графік роботи;
  • Корпоративні заходи та відпочинок;
  • Мотиваційні програми і бонуси.

Приєднуйся до нашої команди і стань частиною великої справи!

Показать контакты

Вакансии в Hvoya

Часто ищут

↑ Наверх