RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в "КАРОЛІНА" Київська Водяна Бурова Компанія в Василькове

"КАРОЛІНА" Київська Водяна Бурова Компанія

 Заблокирована Проверено
На сайте с 17 мая 2023

Описание компании

КАРОЛІНА, Київська Водяна Бурова Компанія

Наша компанія надає повний спектр послуг з буріння, водопостачання будь-якої складності, а також їх ремонт та обслуговування.

Свердловина під ключ — кесон, насосне обладнання, встановлення автоматики, підведення та підключення до центрального водопостачання, система фільтрації.

Закуповуємо матеріали для свердловин без посередників, безпосередньо у заводів — виробників, завдяки чому у нас якісний товар та доступні ціни на буріння та обладнання. Ви можете це замовити у нас. Нашим клієнтам ми рекомендуємо придбати насоси за оптовими цінами та зробити безкоштовний аналіз води, на наявність у ній хімічних складів.

Видаємо паспорт на свердловину, де вказані технічні характеристики та гарантія, що становить до 10 років. Після закінчення терміну гарантійного обслуговування об'єкта у разі несправностей ми пропонуємо всім своїм клієнтам недороге та якісне сервісне обслуговування. Укладаємо договори з фізичними та юридичними особами. Готівковий та б/готівковий розрахунок.

З моменту створення нашої компанії, було пробурено 2750 свердловини по всій Україні, завдяки цьому була складена, зразкова, геологічна карта із залягання водоносних шарів та якості води. Ми маємо великий автопарк бурової техніки, що дозволяє швидко приступити до роботи, не затримуючи клієнтів у черзі.

Показать контакты

Вакансии в "КАРОЛІНА" Київська Водяна Бурова Компанія

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх