RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в Lasecki sp z o.o. - KRINGLE CANDLE DISTRIBUTION в Киеве

Lasecki sp z o.o. - KRINGLE CANDLE DISTRIBUTION

 Заблокирована Проверено
На сайте с 5 июня 2017

Описание компании

Lasecki і товариство з обмеженою відповідальністю - це сучасна фірма, що належить до групи безсумнівних лідерів по B2B продажу ароматичних виробів. Існування на ринку з 2010 р дає нам перевагу в області розуміння специфіки цієї сфери торгівлі, а великі знання і багатий досвід дозволяють передбачати події і навіть передбачати тренди. Ми пропонуємо сучасні рішення і продукти найвищої якості відомих марок. Нашим пріоритетом є задоволення потреб Клієнтів, як на рівні обслуговування так і високої якості продуктів, які виконують їх очікування. Наш девіз говорить: мінімум формальностей при максимальному задоволенні!

ПРОФЕСІЙНЕ І ШВИДКЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ КЛІЄНТІВ

Висока гнучкість і індивідуальний підхід до кожного клієнта, професійний консалтинг, висока міра відкритості у напряму маркетингової допомоги, досвідчений консультант

СКЛАДСЬКА ЛОГІСТИКА

Величезні складські приміщення забезпечують доступність товару, безпечні доставки в строк, послуги фулфілмент і і дропшіпінг (пряме постачання), можливість відправлення посилок з оплатою при отриманні.

Якщо хочеш розвивати разом з нами свою діяльність або плануєш нове підприємство в області виробів "Домашній інтер'єр" звертайся до нас!
Ми пропонуємо Тобі професійну допомогу в кожній області - порадимо, як виставити продукцію в звичайному або інтернет-магазині. Ми допоможемо в підготовці комерційних пропозицій та плануванні стратегії розвитку Твоєї фірми.

Показать контакты

Вакансии в Lasecki sp z o.o. - KRINGLE CANDLE DISTRIBUTION

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх