RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в Меблі ТОКАБО в Украине

Меблі ТОКАБО

 Заблокирована Проверено
На сайте с 27 мая 2018

Описание компании

Практично кожна людина проводить в будинку або квартирі більшу частину свого часу , тому необхідно подбати про те, щоб це місце було затишним і комфортним, тим, де можна відчувати безпеку і спокій . Домогтися цього можна, облаштувавши житлове приміщення так , щоб воно приносило Вам тільки позитивні емоції. Основним атрибутом , який допоможе зробити Ваш будинок затишним, є меблі.

На сьогоднішній день найбільшим попитом користується меблі з натурального дерева. І це не дивно, адже саме дерево є теплим природним матеріалом, приємним на вигляд і на дотик. Саме дерев'яні меблі надають приміщенню елітний вид і благотворно впливають на настрій. Вони дуже позитивно відбиваються на світовідчутті людини, дарують можливість відчувати себе тепло і затишно.

У меблевому виробництві використовують різні породи дерева, але з якої б породи не були б зроблена меблі, вони принесуть вишуканість в будь-який інтер'єр.
ТОВ "Меблі ТОКАБО "- це високоякісний виробник меблів з масиву бука і дуба. ТОВ "Меблі ТОКАБО " має великий досвід у виготовленні меблів з деревини. Компанія заснована на базі ТДВ " Чернівецька меблева фабрика" , історія якої налічує більше 50 років. З'єднання нових технологій обробки деревини з багаторічним досвідом наших співробітників дозволяє нам створювати високоякісні меблі з натурального дерева.Наша продукція широко відома за кордоном і являє собою набір моделей, що відповідають найновішим та найбільш актуальним тенденціям меблевої моди Європи та США. На даний момент компанія ставить перед собою цілі в завоюванні ринку країн СНД. Крім масового виробництва ми працюємо і з індивідуальними замовленнями. Також на базі підприємства працює експерементальний цех, в якому працюють досвідчені фахівці , які якісно і в найкоротші терміни виконають індивідуальні замовлення будь-якої складності

Вакансии в Меблі ТОКАБО

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх