RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в ІМПУЛЬС-ІВЦ в Киеве

ІМПУЛЬС-ІВЦ

 Заблокирована Проверено
На сайте с 17 апреля 2021

Описание компании

«ІМПУЛЬС-ІВЦ» – системний інтегратор будкомплексу. Надавані послуги – від створення структурованої кабельної системи до впровадження ділового програмного забезпечення – гарантують комплексний підхід при розробці інформаційних систем управління для підприємств середнього бізнесу. Чітко прописана схема реалізації проектів дозволяє мінімізувати можливі ризики, добиваючись максимального результату в роботі з клієнтами.

Компанія «ІМПУЛЬС-ІВЦ» є розробником спеціалізованих програмних продуктів на платформі «BAS:Підприємство» для будкомплексу: «Підрядник будівництва 4.0. Керування фінансами», «Підрядник будівництва 3.0. Управління будівельним виробництвом», «Бухгалтерія будівельної організації» та ін.

Колектив фірми – це понад 10 кваліфікованих співробітників-фахівців, які мають професійні сертифікати. Вдосконалення ділових навиків, індивідуальний кар'єрний план на декілька років і програма розвитку персоналу, направлена на підтримку високого рівня знань – корпоративний стандарт «ІМПУЛЬС-ІВЦ». З початків своєї діяльності і до цього дня фірма «ІМПУЛЬС-ІВЦ» невідступно дотримується свого девізу: «Ваша упевненість – наша робота!».

Показать контакты

Вакансии в ІМПУЛЬС-ІВЦ

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх