RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в ООО «Тубний завод» в Харькове

ООО «Тубний завод»

 Заблокирована Проверено
На сайте с 24 октября 2018

Описание компании

Вже понад 20 років Тубний завод посідає провідне місце на тубному ринку. За час плідної роботи нами було освоєно виробництво всіх видів туб: ламінатних, поліетиленових та алюмінієвих, а замкнутий цикл дав змогу скоротити строки виконання замовлень, збільшити асортимент, зменшити партію поставки і зробити продукцію нашого заводу пріоритетною на ринку упаковки загалом.


Наше виробництво оснащене найсучаснішим обладнанням останнього покоління, яке не має аналогів (Polytype, Madag, Labelman, AISA, Herlan, PSG). Для туб ми використовуємо тільки найкращу сировину і матеріали відомих виробників (Neuman, Basell, Borealis, Huhtamaki, Zeller-Gmelin, Flint Inc, Sicpa, Valspar, Kurtz, PPG), які сертифіковані та дозволені до застосування для пакування косметичної, харчової продукції, фармпрепаратів.

Тільки найкраща сировина поряд із найсучаснішим обладнанням дає нам змогу впевнено дивитися в майбутнє, втілюючи в життя всі Ваші уявлення про першокласну тубну упаковку. Продукція, яка виробляється на нашому підприємстві, гідно оцінена провідними виробниками косметики, фармації, продуктів харчування та побутової хімії в Україні, країнах СНД, а також у Німеччині, Швеції та інших країнах Західної Європи. Це результат роботи всього колективу підприємства, який працює як єдина команда і складається з грамотних і професійних кадрів. Ми дуже цінуємо свою репутацію виробника високоякісного пакування і вкладаємо багато сил і коштів для освоєння нових передових технологій. Щорічні інвестиції в нові технології та обладнання становлять 1,5-2 млн. євро.

Наше підприємство першим серед виробників упаковки ще у 2000 р. було сертифіковане за системою Міжнародного стандарту забезпечення якості ISO 9001:2000 і має Сертифікат відповідно Держстандарту України.
Ми працюємо для Вас і робимо все можливе, щоб запропонувати різноманітну упаковку чудової якості, виготовлену за найсучаснішими передовими технологіями на обладнанні найкращих світових виробників.

Запрошуємо всіх до співпраці з надійним партнером. Ми готові поділитися своїм досвідом і зробити Вашу упаковку найкращою на ринку.

Переконайтеся у наших професіоналах!

Показать контакты

Вакансии в ООО «Тубний завод»


Часто ищут

↑ Наверх