RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в ПБ-Констракшн в Киеве

ПБ-Констракшн

 Заблокирована Проверено
На сайте с 19 мая 2023

Описание компании

Товариство з обмеженою відповідальністю ПБ-Констракшн має великий досвід роботи на будівельному ринку. З часів заснування керівництво товариства завжди прагнуло досягати максимального результату в ефективності використання найсучасніших технологій, розробок, матеріалів і сучасної техніки. Значна увага в Товаристві приділяється якості виконання робіт, які виконуються в суворій відповідності з вимогами будівельних норм і правил, нормативних документів і при чіткому дотриманні правил техніки безпеки.

Слід відмітити, що Товариство виконує повний комплекс загальнобудівельних робіт. Ми ведемо свої об'єкти від розробки проектно-кошторисної документації, до безпосереднього виконання цілого спектра інженерних, будівельно-монтажних та оздоблювальних робіт. А також улаштування внутрішнього і зовнішнього інженерного обладнання, систем безпеки і контролю.

Для якісного і швидкого виконання робіт у нас є всі необхідні складові, а саме: кваліфіковані працівники; свої склади з будівельними та оздоблювальними матеріалами; своя та орендована сучасна дорожня і будівельна техніка; автокрани різної вантажопідйомності (від 30 тонн до 120 тонн), кар'єрна та бурова спецтехніка.

Показать контакты

Вакансии в ПБ-Констракшн

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх