RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в САН ЕНЕРДЖІ ГРУП УКРАЇНА в Днепре

САН ЕНЕРДЖІ ГРУП УКРАЇНА

 Заблокирована Проверено
На сайте с 17 декабря 2018

Описание компании

Компанія Sun Energy Group була заснована у 2017 році шляхом реорганізації енергетичної компанії, яка займається електропостачанням підприємств, агрокорпорацій та великих ТЦ, і успішно позиціонує себе на ринку України вже 14 років.

Метою компанії є інвестування і розвитку проектів в сфері відновлювальної енергетики в країнах Східної Європи і СНД. В даний час компанія працює в Україні розвиваючи портфель проектів з фокусом на сонячній енергетиці. Ми також досліджуємо інші джерела відновлюваної енергії, такі як вітер і біомаса.

«Наша місія полягає у створенні комфортних умов життя та забезпеченні сталого розвитку завдяки використанню поновлюваних джерел енергії.»

Наша управлінська команда має багаторічний досвід в інжинірингу та фінансів, що разом з нашим практичним досвідом в сфері відновлюваної енергетики, а також з широкою базою партнерів по галузі в усьому світі, дає нам можливість і стимул для виконання високоякісних проектів від нульової стадії до введення в експлуатацію і технічного обслуговування.

Наша компанія інвестує як свій власний капітал, так і тісно співпрацює з міжнародними фінансовими установами. На сьогоднішній день ми уклали кілька угод і отримали фінансування.

Показать контакты

Вакансии в САН ЕНЕРДЖІ ГРУП УКРАЇНА

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх