RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в "Сергенюк-SERVICE" в Ивано-Франковске

"Сергенюк-SERVICE"

 Заблокирована Проверено
На сайте с 18 августа 2016

Описание компании

ПП «Сергенюк-Сервіс» - це сучасний сервісний комплекс якісно нового типу. Саме тут Ви можете отримати повний спектр послуг для Вашого авто.

Завітавши до нас Ви отримуєте високоякісний сервіс. Ми змінимо Ваше уявлення про обслуговування. Тепер складний і довготривалий процес «перевзування» авто стає легким та приємним. Наші спеціалісти допоможуть Вам підібрати шини та диски, з врахуванням індивідуальних побажань клієнта та згідно технічних вимог. В той час, як Ви довірите своє авто нашим спеціалістам, у Вас є змога ознайомитись із широким ексклюзивним асортиментом авто аксесуарів, та просто випити запашної «віденської кави». На постійних клієнтів завжди чекають приємні сюрпризи.

Переваги обслуговування на ПП «Сергенюк-Сервіс» - це отримання комплексного сервісу. Більше немає потреби стояти у довжелезних чергах на заміну шин. Ми цінуємо час наших клієнтів, саме тому усі роботи виконуються швидко та якісно.

Ми єдиний магазин, який платить Власним клієнтам, адже саме у нас Ви можете отримати винагороду за непотрібні Вам шини чи диски. Лояльною є система прийому оплати – тільки у нас Ви можете придбати товар у кредит. Більш детально у розділі СИСТЕМА ОПЛАТИ.

Ми любимо та цінуємо наших клієнтів – саме тому для них була розроблена гнучка система знижок, з якою більш детально Ви можете ознайомитися у розділі ДЛЯ ПОСТІЙНИХ КЛІЄНТІВ.

Якісною відмінністю нашого інтернет-магазину є те, що ми не є посередником, який існує тільки віртуально, не несе жодних зобов'язань, і не володіє фактичним капіталом, як більшість магазинів з продажу шин та дисків, що заполонили зараз увесь інтернет-простір.

ПП «Сергенюк-Сервіс» - це сучасне підприємство, що має у своєму розпорядженні 8 складів, загальною площею понад 2860 м2, два діючих магазини, СТО, шиномонтаж, сучасний центр з діагностики автомобілів, заміни масла, розвал сходження тощо.

На відміну від інших інтернет-магазинів, купуючи у нас, Ви отримуєте гарантійний талон від заводу-виробника та кваліфіковану консультацію наших спеціалістів.

Ми працюємо для Вас, ставши нашим клієнтом - Ви стаєте частиною великої сім'ї “Сергенюк-Сервіс».

На сайті інтернет-магазину існує зручна система підбору шин і дисків. Крім того, ми пропонуємо отримати консультацію висококваліфікованих фахівців, які швидко допоможуть підібрати необхідні автошини та диски. На нашому сайті представлені автомобільні шини і диски провідних світових виробників, що є гарантією високої якості. За роки роботи нам вдалося зібрати справжню команду професіоналів, які швидко і якісно допоможуть придбати шини і оформити доставку. Якщо доставка не потрібно, ми пропонуємо відвідати офіс нашої компанії самостійно.

У нашій компанії проводяться різні спеціальні акції і розпродажі за найпривабливішими цінами. Асортимент автопокришок і дисків постійно оновлюється, тому в інтернет-магазині завжди є останні шинні новинки сезону. Для зручності клієнтів створена система підбору шин по автомобілю та підбір шин і дисків по типорозміру. Продаж шин - це наше покликання. Ласкаво просимо у світ професійного обслуговування!

Показать контакты

Вакансии в "Сергенюк-SERVICE"

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх