RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в Сінема Сіті в Киеве

Сінема Сіті

 Заблокирована Проверено
На сайте с 14 мая 2021

Описание компании

«Сінема Сіті» — 8-зальний кінокомплекс, розташований на 3-му поверсі ТРЦ Ocean Plaza. Він займає територію завбільшки з футбольне поле — це 4 000 м²! Тож не дивно, що зали кінотеатру можуть одночасно прийняти 1500 глядачів. А ще вам не вдасться тут занудьгувати — адже сеанси починаються кожні 15 хвилин.

Обладнання

Всі зали «Сінема Сіті Київ» оснащені сучасним цифровим обладнанням. 3 кінозали підтримують 3D-технологію, а у великому прем'єрному залі на 426 місць показують лазерне кіно у форматі 4К. Це просто надзвичайна чіткість зображення та повне занурення у екранну реальність!

VIP-зал

Для тих, хто хотів би переглянути кіно у затишній, майже домашній атмосфері, працює VIP–зал. В ньому всього 18 місць — тобто 18 величезних м’яких шкіряних крісел з функцією виклику офіціанту та розкладання до майже лежачого стану. То буде справжній vip-перегляд, обіцяємо.

Бари

Ми хочемо, щоб ви відпочивали в кінотеатрі та отримували тільки приємні емоції. Тому у нас працюють цілих 3 бари:

кіно-бар з зручними кріслами і диванами, де вам запропонують сендвічі, морозиво, запашну каву, солодощі, алкогольні напої, коктейлі і навіть дитяче меню;

фреш-бар, де готують соки-фреш, молочні коктейлі та смузі;

поп-корн бар, із єдиним в Україні подвійним сирним поп-корном та всіма класичними кіно-снеками.

Розваги

Щомісяця ми влаштовуємо для наших кіноглядачів свято: презентації нових фільмів та мультфільмів. Тож ви можете одним з перших переглянути довгоочікувану прем’єру, зустрітися з улюбленими акторами, або навіть героями мультфільмів. Для дітей ми періодично проводимо безкоштовні мастер-класи з малювання та виготовлення цікавих штук.

Ми робимо все, щоб стати вашим улюбленим кінотеатром. Відпочивайте, розслабляйтеся і приходьте ще.

Показать контакты

Вакансии в Сінема Сіті

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх