RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в "СТРОЙ СІТІ ДЕВЕЛОПМЕНТ" в Харькове

"СТРОЙ СІТІ ДЕВЕЛОПМЕНТ"

 Заблокирована Проверено
На сайте с 13 октября 2020

Описание компании

Девелоперська Компанія СТРОЙ СІТІ ДЕВЕЛОПМЕНТ працює на ринку Харкова і Києва, та створює унікальні проекти в сегменті від комфорт до преміум з використанням сучасних тенденцій дизайну і технологій будівництва.

Ми реалізуємо такі спільні проекти як: БАГАТО ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС IT- PARK MANUFACTURA , DIXIE APARTMENTS (м. Харків, вул. Серпова 4), ЖК ВЕНСКИЙ ДОМ, ПАРКОВИЙ КВАРТАЛ, ЖК «URBAN CITY», ЖК ПРЕМИУМ -КЛАССА «HIGH HILLS» в г. Харькове, а также ЖК ПРЕМИУМ -КЛАССА «CRYSTAL HOUSE» и ЖК «ПАРКОВА ДОЛИНА» в г. Киеве.

Ми РОЗВИВАЄМО ЕСТЕТИКУ У МІСТАХ! Будуємо привабливі і функціональні об'єкти з використанням останніх технологій. Ми хочемо розбавити сірі одноманітні будівлі, свіжими і яскравими об'єктами, які надихають, викликають посмішки і додають енергії.

Ми ДОТРИМУЄМОСЯ ІННОВАЦІЙНОГО ПІДХІДУ У ВСЬОМУ! Компанія підтримує розвиток інновацій і технологічних компаній, є партнером It-cluster Kharkiv.

Ми ВПРОВАДЖУЄМО ПРИНЦИПИ ECO-FRIENDLY У ВСІ ОБ'ЄКТИ! У будівництві об'єктів використовуємо виключно екологічно чисті матеріали, які отримали сертифікати якості. У самих об'єктах будівництва прищеплюємо культуру екологічного ставлення до навколишнього світу.

Показать контакты

Вакансии в "СТРОЙ СІТІ ДЕВЕЛОПМЕНТ"

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх