RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в ТОВ «Дніпропетровський завод спецремонта» в Днепре

ТОВ «Дніпропетровський завод спецремонта»

 Заблокирована Проверено
На сайте с 30 июля 2018

Описание компании

Підприємство ТОВ «Дніпропетровський завод спецремонта» розташоване у м. Дніпро, веде свою діяльність із 2003 року. Власна виробнича база, кваліфіковані робітники, верстатний парк, кранове господарство. Господарська діяльність компанії ведеться відповідно до вимог Закону України та підкріплена всіма необхідними документами. «Дніпропетровський завод спецремонта» співпрацює з великими підприємствами нашої країни та зарубіжними компаніями з різних галузей промисловості. Репутація підприємства «Дніпропетровський завод спецремонта» будувалася роками на відповідальному та сумлінному ставленні до роботи, чесному та взаємовигідному відношенні зі своїми партнерами.

На підприємстві виготовлюються за кресленням або за зразками:

вузли та агрегати загально промислового застосування або спеціальні; деталі до них; вали, вал-шестерні, шестерні та інше.

Виконується механічна обробка за замовленням:

-токарно-карусельні роботи діаметром до-2200мм висотою до1400мм; -послуги преса з розпресування валів і шестерень діаметром до 1300мм із зусиллям 250 тонн; -токарні роботи на ДІП-400 виготовлення деталі довжиною до 3000м2; -слюсарні роботи; -піскоструминні роботи.

Показать контакты

Вакансии в ТОВ «Дніпропетровський завод спецремонта»


Часто ищут

↑ Наверх