RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в ТОВ «Компанія Аякс» в Киеве

ТОВ «Компанія Аякс»

 Заблокирована Проверено
На сайте с 12 февраля 2016

Описание компании

Компанія "АЯКС" успішно працює на ринку металопрокату понад 10 років. За роки своєї діяльності компанія "АЯКС" зуміла зайняти міцні позиції на ринку України та стати багатопрофільною компанією, здатною задовольнити практично будь-яку потребу наших клієнтів.

Унікальні знання, акумульований досвід, усталені відносини з провідними українськими та зарубіжними виробниками – все це дозволяє нам пропонувати клієнтам високоякісні послуги – продаж металу та продаж металопрокату.

На складі компанії «АЯКС» завжди є широкий асортимент більш ніж 550 найменувань металопрокату, арматури, фіксатори для арматури та електроди.
Ми є виробником профнастилу та сітки кладки.

Окрім реалізації продукції, наша компанія пропонує своїм клієнтам широкий спектр додаткових послуг, таких як доставка та обробка металу.

Освоюючи найвищі стандарти роботи, ми ніколи не забуваємо, що за ними стоять люди. Висококваліфікований персонал - наша основна цінність, а успіх компанії - наше спільне досягнення. Саме завдяки згуртованості та професіоналізму наших співробітників ми впевнено можемо говорити, що досягнуті результати – привід йти вперед.


Показать контакты

Вакансии в ТОВ «Компанія Аякс»

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх