RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в Traffic Game в Киеве

Traffic Game

 Заблокирована Проверено
На сайте с 3 сентября 2023

Описание компании

Компанія Traffic Game займається медіабаінгом - закупівлею трафіку на одному ресурсі та перепродажем на іншому. Основна спрямованість Traffic Game полягає у взаємодії з цільовою аудиторією на веб-сайтах, у соціальних мережах та мобільних додатках, оскільки сучасний бізнес сильно покладається на інтернет-рекламу.

Завдяки популярності арбітражу трафіку, компанія Traffic Game зростає від 5 до понад 100 співробітників з часу свого заснування в 2021 році. Сьогодні наш офіс розташований у місті Києві. Структура компанії включає фінансовий, розробницький, аккаунтінг для реклами, рекрутинг та технічний відділи, що забезпечують її ефективну роботу та високий рівень обслуговування.

Окрім основної діяльності, яка полягає у закупівлі трафіку, Traffic Game також розвиває інші проекти. Зокрема, TG shop - це магазин аккаунтів для реклами.

Такі результати ми досягаємо завдяки відданості та зусиллям кожного працівника Traffic Game. Для нас головне - це взаємовідносини, повага та спільна підтримка. Саме тому ми шукаємо у нашу команду людей, готових досягати найвищих результатів

Показать контакты

Вакансии в Traffic Game


Часто ищут

↑ Наверх