RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в ТзОВ «Рівненський молодіжний жилий комплекс» в Ровно

ТзОВ «Рівненський молодіжний жилий комплекс»

 Заблокирована Проверено
На сайте с 12 сентября 2023

Описание компании

Рівненський МЖК – надійна проєктно-будівельна компанія, яка стабільно розвивається на ринку з 1993 року. Ми реалізували найрізноманітніші проєкти в сферах житлового, комерційного будівництва, активно приймали участь у розбудові Рівного разом з іншими будівельними компаніями та справедливо закріпили за собою передове місце в рейтингу надійних забудовників Західної України.

На основі цього досвіду ми напрацювали власне бачення того, якою має бути сучасна нерухомість. Воно ґрунтується на основі потреб та переваг наших інвесторів та партнерів у поєднанні з основними тенденціями в архітектурі.


Напрямки нашої діяльності:Проєктування


Відділ проєктування різного типу нерухомості, здійснює повний цикл робіт, пов’язаних із розробкою сучасних архітектурних проєктів. Наші фахівці завжди скрупульозно та творчо підходять до вирішення найскладніших завдань.

Будівництво

Будуємо житлові будинки та комерційну нерухомость. Використовуємо найновіші технології та інструменти. Виконуємо повний цикл робіт – від земляних робіт до здачі об’єкта в експлуатацію. Розвиваємось та залучаємо до співпраці професійних та кваліфікованих працівників. Також, ми систематично оновлюємо та кількісно поповнюємо власну техніку.

Генпідряд

Здійснюємо повний комплекс будівельно-монтажних робіт на умовах генпідряду.

Інжиніринг

Надаємо послуги із складення технічних завдань, проектних пропозицій, проводимо техніко-економічні обстеження. Виконуємо інженерно-розвідувальні роботи з будівництва об’єктів, розробляємо технічну документацію, проектування та конструкторське опрацювання об’єктів техніки і технологій.

Оренда техніки

Показать контакты

Вакансии в ТзОВ «Рівненський молодіжний жилий комплекс»


Часто ищут

↑ Наверх