RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в «Відділ Кадрів» (ФОП Жук Ірина Василівна) в Полтаве

«Відділ Кадрів» (ФОП Жук Ірина Василівна)

 ЗаблокированаАгентство Проверено
На сайте с 4 июня 2019

Описание компании

Міжрегіональний рекрутинговий центр ОТДЕЛКАДРОВ®: швидкий підбір персоналу в Полтаві і всієї України, хедхантинг керівників і рідкісних фахівців. Ось уже багато років наша компанія «Відділ Кадрів» є одним з визнаних лідерів українського ринку професійних послуг з пошуку і підбору персоналу

В сфері підбору персоналу та headhunting керівників та рідкісних спеціалістів ми працюємо близько 15 років. Пріоритетним напрямком роботи нашої компанії є закриття вакансій в сфері виробництва та АПК. Нами закриті тисячі вакансії агрокомпаніям України від топ-менеджерів до лінійних працівників.

Наші менеджери - консультанти - це відмінно підготовлена команда експертів-фахівців, що мають багатий досвід в області підбору персоналу для великих компаній Полтави, Полтавської області та інших регіонів країни. Для «Відділу Кадрів» працевлаштування означає більше, ніж підбір кандидатів на відповідну вакансію. Ми пропонуємо Вам вирішення всього комплексу завдань, пов'язаних з кадровими питаннями, тому кожне нове співробітництво розглядається як можливість для встановлення довготривалих партнерських відносин.

Показать контакты

Вакансии в «Відділ Кадрів» (ФОП Жук Ірина Василівна)

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх