RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в ВМП в Луцке

ВМП

 Заблокирована Проверено
На сайте с 9 апреля 2016

Описание компании

ТзОВ «ВМП» - один з провідних виробників ковбасних та м’ясних виробів на українському ринку. М’ясопереробний комплекс працює виключно зі сировиною вітчизняного виробництва, обладнаний сучасним м’ясопереробним обладнанням, що відповідає всім європейським стандартам (сертифікати ISO 22000:2005 , SAI Global).

Застосування нових технологій в організації роботи, технологічному процесі, контролю якості сировини дозволяє ТзОВ «ВМП» займати лідируючі позиції на ринку ковбас та копченостей. На підприємстві працює 410 висококваліфікованих працівників, які повністю контролюють увесь цикл виробництва, дотримуючись задекларованих норм та стандартів.

Виробничі потужності підприємства розраховані на виробництво 19 500 тонн ковбасної продукції і копченостей, а також майже 22 000 тонн охолодженої свинини і субпродуктів на рік.

Асортиментний ряд продукції складає понад 150 найменувань. Підприємство постійно розширює асортимент продукції відповідно до потреб ринку.

ТзОВ «ВМП» (Нововолинський м’ясокомбінат) реалізовує ковбасні вироби і копченості під такими торговими марками: «Пан Курчак», «Волиньпродукт», «Волинська» та м'ясо свинини торгової марки «Українська свинина». Потужна рекламна підтримка даних торгових марок, яка проводиться, робить їх популярними серед споживачів. Ковбасні та м’ясні вироби представлені у всіх регіонах України.

Показать контакты

Вакансии в ВМП

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх