RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в Wouff в Украине

Wouff

 Заблокирована Проверено
На сайте с 17 июня 2021

Описание компании

Ми молода українська компанія, що займається розробкою мобільних додатків від створення концепції до публікації додатку на App Store і Google play. Місією компанії є створення якісних продуктів на всіх етапах від аналітики запиту до просування готового застосунку у топи скачування.

Ми цінуємо відповідальність та бажання створювати дійсно якісний продукт, вважаємо, що професіоналізм та досвід кожної людини у нашій команді заслуговує на повагу, тому що відбираємо найкращих на кожному етапі розвитку від junior specialist до senior specialist. Для нас офіс - не просто місце, куди ми приходимо працювати, а ще місце, де можна знайти собі друга та наставника.

Розуміння відповідальності кожного етапу - це не та річ, яку може контролювати одна людина, це результат якісної командної роботи і кожної окремої людини загалом.

Атмосфера у колективі - те, що нас заряджає і дає можливість чути один одного, бути на одній хвилі. Щоб постійно підтримувати атмосферу - час від часу ми збираємось на корпоративи, які надовго залишаються яскравими спогадами.

Так як робота - це те, на що ми витрачаємо велику частину свого життя, ми по-піклувалися про те, щоб кожне робоче місце приносило задоволення та комфорт. Великий світлий офіс, простір для відпочинку, кухня з Playstation, настільний футбол, масажне крісло та балкон зі зручними пуфами щоб не тільки робота приносила задоволення, але і спілкування з колегами на перерві. Окрему увагу приділяємо оплаті праці, зважаючи на рівень знань, досвід та зарплатні очікування кожного кандидата, бо якісно думати про роботу можна тільки якщо ти впевнений у своєму майбутньому.

Ми піклуємось про тих, хто став частиною нашої команди і вирішив розвиватись разом із нами, та очікуємо, що це буде навзаєм!

Показать контакты

Вакансии в Wouff

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх