RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в Young Winners в Киеве

Young Winners

 Заблокирована Проверено
На сайте с 17 апреля 2023

Описание компании

Young Winners – школа успіху для сучасного підлітка. 

З дітьми працюють кваліфіковані спеціалісти – психологи з досвідом роботи з дітьми понад 5 років. Організатор проекту - Ольга Персона, магістр психології, автор дитячих тренінгових програм.

Ми допоможемо розкрити потенціал кожної дитини. І навіть якщо вам здається, що ваша дитина взагалі нічого не хоче, крім комп'ютерних ігор, ми готові довести вам, що це не так, і розширити коло його інтересів.

Участь дитини в таборі допоможе: підвищити самоповагу дитину та її впевненість у собі, завести друзів і вирішувати проблеми спілкування з однолітками, покращити знання з англійської мови, знайти постійні інтереси і навчитися доводити справу до кінця, покращити поведінку у школі та навчитися поваги до старших.

Що ми вчимо? По-перше, те, що не вивчають у державних школах. Для дітей молодшого шкільного віку у програмі більше психологічних ігор. Для підлітків 14-16 років - вправи на спілкування та міжособистісну взаємодію. 

Комунікація, креативне мислення, емоціяна регуляція, подолоння страхів, прийняття рішень, досягання цілей, мистецтво риторики.

Показать контакты

Вакансии в Young Winners

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх