RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в Юні Трейд Груп Компані в Вишнёвом

Юні Трейд Груп Компані

 Заблокирована Проверено
На сайте с 10 марта 2020

Описание компании

Ми надаємо замовникам якісні логістичні послуги і забезпечуємо повний комплекс заходів по авіадоставці вантажів з України в країни далекого і ближнього зарубіжжя.
Uni Trade Group Company не перший рік працює у транспортній сфері. З моменту своєї появи на ринку наша компанія зуміла скласти певну схему роботи і завоювати репутацію відповідального партнера.
Послуги з перевезення авіатранспортом ми надаємо з 2016 року. Наша головна мета - надати кращий сервіс в країні в сфері авіадоставки вантажів. Злагоджена робота фахівців дозволяє нам ефективно вирішувати поставлені завдання і розробляти маршрути з урахуванням специфіки та місця призначення вантажу.
Безпека і висока швидкість виконання - основні принципи нашої логістичної компанії. Ми прагнемо до взаємовигідної співпраці, гарантуємо прозорість і чистоту зовнішньоторговельних операцій. Орієнтуючись на індивідуальний підхід до замовлення, співробітники Uni Trade Group Company роблять все, щоб при зверненні до нас ви залишилися нашим постійним клієнтом!

Показать контакты

Вакансии в Юні Трейд Груп Компані

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх