RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Компании
  3. Работа и вакансии в ZONE3000, компания в Харькове

ZONE3000, компания

 Заблокирована Проверено
На сайте с 14 декабря 2012

Описание компании

Компанія ZONE3000 — міжнародна ІТ-компанія, яка надає комплексні рішення для розробки продуктів у галузях хостингу, доменних імен, сертифікатів безпеки, особистої пошти. Представництва IT-компанії: Львів, Харків.

За 25 років ми об’єднали понад 2400 фахівців у локаціях ZONE3000 (Харків, Львів) та хабах в 15 містах України. Команди продуктового напряму нашої айті-компанії розвивають понад 20 активних продуктів, які мають високий попит на світовому ринку. А напрям Customer Support надає підтримку понад 12 мільйонам користувачів з усього світу.

На сьогодні ZONE3000 посідає 4-ту позицію у рейтингу кращих IT-роботодавців України за версією DOU. Ми й далі зростаємо, а разом з нами — і наші стратегічні партнери. Компанія Namecheap у 2023 році продовжує займати 2-е місце у світі серед найбільших доменних реєстраторів, а компанія HOSTiQ входить у лідери серед хостингових провайдерів на українському ринку.

У ZONE3000 раді молодим фахівцям без досвіду роботи, які бачать своє майбутнє в технологічній айті-компанії. Ми відчиняємо двері тим, хто готовий вчитися й рости разом з нами. У ZONE3000 від вас потрібні тільки впевнені знання англійської та бажання розвиватися в ІТ-компанії.

Також у представництвах ZONE3000 Харків та Львів завжди є вакансії в IT для досвідчених фахівців галузі. Якщо хочете приєднатися до команди ZONE3000, перегляньте наші вакансії або напишіть рекрутеру.

Показать контакты

Вакансии в ZONE3000, компания

У этой компании на данный момент нет активных вакансий.

Часто ищут

↑ Наверх