RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Вишнёвом, Резюме в Киеве, Резюме в Святопетровском
  4. Резюме Бухгалтер в Киеве
  5. Бухгалтер
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Бухгалтер

Заблокировано
 16 апреля 2021  Город: Вишнёвое
 Готова к переезду в: Киев, Святопетровское
Возраст:52 года
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Бухгалтерия, финансы, учет/аудит
 Состою в браке 

Описание

Сівак Олена


Місце проживання: Вишневе


Досвід роботи


Бухгалтер

з 09.2018 по 03.2021 (2 роки 6 місяців)
ТОВ "Гідробест", Святопетрівське (Основні технологічні процеси машинобудування)

Управлінський та бухгалтерський облік.
1. Формування документації при реалізації продукції: виставлення рахунків, видаткові накладні. Накладні на повернення від покупця.
2. Внесення рахунків від постачальників, згідно заявок по підрозділах. Прибутвові накладні, акти виконаних робіт та послуг. Рознесення додаткових послуг на матеріали. Накладні на повернення постачальнику. Внесення витрат майбутніх періодів 39 рахунок.
4. Списання. Вимоги-накладні. Звіти підприємства за зміну. Комплектація та розкомплектація. Переміщення.
3. Оприбуткування ОЗ, та МНМА. Введення в експлуатацію. Модернізація та ремонт, рознесення актів виконаних робіт та послуг на ОЗ, МНМА та об'єкти будівництва.
3. Клієнт-банк. Формування та відправка платіжних доручень. Експорт в базу 1С. Рознесення виписки по рахунках згідно договорів та статті затрат. Виписка доручень.
4. Звірка взаєморозрахунків з контрагентами, контроль за своєчасним погашенням заборгованності. Проведення взаємозаліків по по рахунках та договорах. Підписання актів-звірки.


Бухгалтер

з 07.2016 по 08.2018 (2 роки 1 місяць)
ТОВ "Дім Геральдики" (4 підприємства), Київ (Виробник нагородної продукції)

Управлінський та бухгалтерський облік - Бухгалтерія 1С - 7; (8.2).
1. Формування документації при реалізації продукції: виставлення рахунків, видаткові накладні. Прибутвові накладні, акти виконаних робіт та послуг.
2. Оприбутковування ТМЦ та ОЗ. Введення їх в експлуатацію. Підготовка наказів на введення в експлуатацію ОЗ. Доручення на отримання ТМЦ та обладнання.
3. Клієнт-банк. Формування та відправка платіжних доручень. Експорт в базу 1С. Рознесення виписки по рахунках згідно договорів.
4. Звірка взаєморозрахунків з контрагентами, контроль за своєчасним погашенням заборгованності з метою уникнення судових позовів. Підписання актів-звірки.


Бухгалтер

з 08.2014 по 07.2016 (1 рік 11 місяців)
ЗЕО "ДАН", Київ (Виробництво енергетичного обладнанння)

Управлінський та бухгалтерський облік - Бухгалтерія 1С - 7; (8.2).
1.Формування комплектуючих відомостей для підрахунку собівартості замовлення. Переміщення ТМЦ та напівфабрикатів на виробництво. Контроль за складами та ціною при списанні ТМЦ під дане замовлення.
2. Формування документації при реалізації продукції: виставлення рахунків, видаткові накладні, податкові накладні (Податкові зобов'язання).
3. Прибутвові накладні, акти виконаних робіт та послуг. Податкових накладні (Податковий кредит). Перевірка реєстрації податкових накладних в ЕГРН. Формування реєстру отриманих податкових накладних.
4. Оприбутковування ОЗ. Введення їх в експлуатацію. Підготовка наказів на введення в експлуатацію ОЗ. Доручення на отримання ТМЦ та обладнання.
5. Переміщення між складами. Списання, оприбуткування, заміщення ТМЦ на складі згідно підсумків інвентаризації.
6. Клієнт-банк. Формування та відправка платіжних доручень. Експорт в базу 1С. Рознесення виписки по рахунках згідно договорів.
7. Звірка взаєморозрахунків з контрагентами, контроль за своєчасним погашенням заборгованності з метою уникнення судових позовів. Підписання актів-звірки.


Бухгалтер

з 01.2013 по 05.2014 (1 рік 4 місяці)
Промисловість та виробництво, Київ (Промисловість та виробництво)

Управлінський та бухгалтерський облік - Бухгалтерія 1С (8.2).
1. Формування документації при реалізації продукції: виставлення рахунків, видаткові накладні, податкові накладні (Податкові зобов'язання).
2. Прибутвові накладні, акти виконаних робіт та послуг. Податкових накладні (Податковий кредит). Перевірка реєстрації податкових накладних в ЕГРН. Формування реєстру отриманих податкових накладних.
3. Доручення на отримання ТМЦ та обладнання.
4. Переміщення між складами. Списання, оприбуткування, заміщення ТМЦ на складі згідно підсумків інвентаризації.
5. Клієнт-банк.Формування та відправка платіжних доручень. Експорт в базу 1С. Рознесення виписки по рахунках згідно договорів.
6. Звірка взаєморозрахунків з контрагентами, контроль за своєчасним погашенням заборгованності з метою уникнення судових позовів. Підписання актів-звірки.


Бухгалтер

з 08.2008 по 12.2012 (4 роки 4 місяці)
АМТТ Трейд, ПП, Київ (Строительство, производство)

Будівельна компанія (4 підприємства)
Бухгалтерія 1С (8.2); (7.7) - Управлінський та бухгалтерський облік

1. Обробка первинних документів за розрахунками з постачальниками та підрядниками, контроль правильності наданих первинних документів, відповідності їх реальному обсягу виконаних робіт, наданих послуг, поставлених товарно-матеріальних цінностей. Оформлення послуг переробки давальницької сировини. Внесення додаткових послуг на ОЗ та ТМЦ.
2. Введення даних первинних документів в програму 1-С: Підприємство 8.2. Проведення податкових накладних. Перевірка правильності заповнення податкових накладних постачальниками, реєстрації податкових накладних в ЕГРН. Формування реєстру отриманих податкових накладних.
3.Проведення звірок з постачальниками по взаєморозрахунках . Підписання актів-звірок. Формування внутрішніх звітів для керівництва. Контроль за правильністю та своєчасністю розрахунків з постачальниками та підрядниками.
4.Клієнт-банк. Формування та відправка платежів. Експорт в базу 1С. Рознесення виписки по рахунках згідно рахунків та договорів.


Бухгалтер

з 05.2007 по 02.2008 (9 місяців)
Росавто-Сервіс, ТОВ, (Сервісне обслуговування автомобілів)

Бухгалтер: 1С Бухгалтерія. Розрахунки з контрагентами( дебітори, кредитори) обробка первинної документації: прибуткові, видаткові накладні, податкові накладні.
Звірка залишків ТМЦ (207, 201), МШП (22) на складі з 1С Бухгалтерією. Виставлення рахунків.
Калькуляції, акти списання. Контроль запчастин в заказ-нарядах, згідно партій номенклатури.
Переміщення між складами. Формування платіжних доручень, система «Клієнт-банк».
Рознесення банківської виписки по рахунках. Доручення та книга доручень.
Формування та перевірка документів на передпродажну підготовку та гарантійний ремонт автомобілів. Касова книга, та авансові звіти.
Формування рахунків, та оформлення документів на транспортні послуги та перевезення продукції. Товарно-транспортні накладні. Маршрутні листи. Розрахунки для зароб. плати згідно маршрутних листів.


Бухгалтер

з 01.2006 по 05.2007 (1 рік 4 місяці)
Максимус ВКПБ, (Виробництво метал. пластикових конструкцій.)

Бухгалтер: контроль за розрахунками з клієнтами. Обробка первинної документації: прибуткові, видаткові накладні, податкові накладні.
Звірка залишків ТМЦ, МБП на складі з 1 С Бухгалтерією.
Калькуляції, акти списання. Оформлення договорів та доручень.
Аналіз прибутку від реалізованої продукції. Оформлення договорів.
Щомісячні звірки залишків на складі. Касові операції в Excel (інформаційно).


Бухгалтер

з 08.2002 по 10.2005 (3 роки 2 місяці)
ЛиСА, ТОВ, Київ (Оптово-роздрібна торгівля)

Бухгалтер: 1С Бухгалтерія.
Прибуткові та видаткові накладні, податкові накладні,
Формування платіжних доручень, робота з системою «Клієнт-банк», ведення операцій по розрахунках з контрагентами, акти звірок.
Виписка і контроль документів, на переміщення товару між торговими точками.
Внесення і контроль документів з філіалів, в основній бухгалтерській базі. Доручення, книга доручень. Підготовка документів до зустрічних перевірок, згідно листів ДПІ. Внутрішні звіти та розрахунки для головного бухгалтера і директорату.


Освіта Київський авіаційний технікум (Киев)

Економіка підприємства, економіст, Київ
Незакінчена вища, з 09.1996 по 04.2000 (3 роки 7 місяців)


Професійні та інші навички

  • Впевнений користувач ПК, Microsoft Word, Excel, 1С Бухгалтерія 7; 1С Бухгалтерія 8 – різні конфігурації; M.E.Doc; Клієнт-банк.


Про себе:

Відповідальна, дисциплінована, швидко орієнтуюсь при прийнятті рішень.
Намагаюсь компромісно, а не конфліктно вирішувати спільні питання і робити все, що від мене залежить. Швидко навчаюсь, та вправно застосовую свої знання.
З колективом швидко знаходжу спільну мову, чуйна, доброзичлива людина.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх