адміністратор в ресторан
Ресторан "День і Ніч" (Ресторанний бізнес), Тернополь
07.2014 − 09.2018 (4 года 2 месяца)
Функціональні обов’язки :
- Організація роботи і контроль за роботою офіціантів, барменів, кухарів; складання замовлень на бенкети;
- вирішення конфліктних ситуацій та, при необхідності, співпраця з органами правопорядку;
- облік та контроль за збереженням товарно-матеріальних цінностей;
- співпраця з постачальниками - замовлення, прийом продуктів, сировини та витратних матеріалів,
- здійснення розрахунків з постачальниками;
- ведення касових операцій - прийом, облік, видача та зберігання готівкових коштів; вжиття заходів щодо здійснення вимог власників,
- робота з програмою 1с на початковому рівні, інше.