RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Ужгороде
  4. Резюме Головний бухгалтер в
  5. Головний бухгалтер
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Головний бухгалтер

Заблокировано
15 000 грн.
 16 октября 2019  Город: Ужгород
Возраст:51 год
Режим работы:полный рабочий день, частичная занятость
Рубрики: Бухгалтерия, финансы, учет/аудит; Руководство

Опыт работы

головний бухгалтер
ТОВ"Ісофін Вуд" (Лісопилка), ужгород
05.2016 − 02.2019 (2 года 9 месяцев)

повне ведення бухгалтерського та податкового обліку

Образование

УжНУ
фінанст і кредит
полное высшее, 05.1990 − 02.1995 (4 года 9 месяцев)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Володію: -ведення бухгалтерського обліку в програмі 1 С 7.7, 1 С 8.2, 8,3 -формування податкової та статзвітності в програмі «медок», ( та реєстрація податкових накладних) -володію комп»ютерними програмами World, Microsoft Excel, та ін., -податкове законодавство, -розрахунки готівкові та безготівкові (кліент-банк, купівля-продаж валюти, каса, касова дисципліна) -формування розрахунків з іноземними покупцями та постачальниками (нерезидентами), зовнішньо-економічна діяльність, -розрахунки з постачальниками, покупцями на території України, -підзвіт, -списання ТМЦ, -формування собівартості готової продукції відповідно до вимог податкового обліку та законодавства, -відшкодування ПДВ, -заробітня плата. Також маю водійські права категорії В, стаж водія 15 років.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Віталія Вікторівна місце проживання -Ужгород) Пошук роботи : головний бухгалтер, фінансовий директор Анциферова Віталія Вікторівна, 1973 року народження. Закінчила у 1995році Ужгородський національний університет за спеціальністю фінанси і кредит. З 1995року по 2011рік працювала в Державній податковій інспекції м. Ужгорода на посаді головного податкового ревізора-інспектора Управління податкового аудиту. З вересня 2011року по листопад 2012року займала посаду головного бухгалтера на транспортно-експедиційній компанії «Інтерфрахт» (Ужгород). Протягом слідуючого періоду, займала посаду головного бухгалтера підприємства по виробництву комбікормів та кормів для тварин з біодобавками ( премікси, концентрати згідно рецептур) ТОВ «ТП Агро» (Чоп) та по сумісництву КП «Квіти Ужгорода-2» ( продаж декоративних рослин). З 05 травня 2015 року та працювала заступником головного бухгалтера підприємства по виробництву деревяних заготовок, що експортуються, ТОВ «Тріо-Транс» в м. Ужгороді. З липня 2016 року являюся головним бухгалтером ТОВ «Ісофін Вуд», що займається виробництвом ( розпиловка) деревяних рейок, досок, дров, що експортуються.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

↑ Наверх