RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Черновцах
  4. Резюме Головний енергетик в
  5. Головний енергетик
Предложить вакансию
Резюме Головний енергетик
Чепурко Антон

Головний енергетик

Заблокировано
30 000 грн.
 16 октября  Город: Черновцы
Возраст:47 лет
Режим работы:полный рабочий день, свободный график работы, удаленная работа
Рубрики: Производство; Руководство; Строительство, архитектура
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Описание

Организація, нагляд й проведення обслуговування та ремонтів електрообладнання та електромереж (напруга 0,4; 6; 10; 35кВ). Оперативне управління (переключення та інше) на трансформаторних підстаніях та розподільчих мережах (напруга 0,4; 6; 10; 35кВ). Проведення розрахунків, оформлення та здача звітів, супровід договорів постачання (ел. енергія, питна вода, тепло, природний газ); супровід договорів на розподіл (ел. енергія, природний газ); супровід договорів про спільне використання техн. ел. мереж (ел. енергія) також підготовка та здавання Кошторису (всі етапи). Закриваю питання охорони праці та пожежної безпеки на підприємстві. Практичні знання організації правильного документообігу всіх видів документів на підприємстві. Відповідальний за електрогосподарство (5 гр. до і вище 1000 В) та безпечну експлуатацію ліфтів. Знання Word, Exel, PDF, офісна техніка. Водій категорії В зі своїм авто. Загальний досвід роботи в галузі Енергетика - 16 років.

Цікавить як постійна так й дистанційні роботи, роботи за сумісництвом тощо. Можу працювати на декількох роботах чи/або об`єктах (підприємствах). Звісно з/плата в 30тис. указана як для постійної роботи. З/плата для дистанційної чи/або за сумісництвом обговорюється. Маю довгострокову, юридично вмотивовану (чесну) відстрочку від призову на військову службупід час мобілізації, яку мені постійно продляють.

Останнє місто роботи: Приватне акціонерне товариство "Центр торгівлі та відпочинку" в м. Запоріжжя (13 років).

Вища закінчена освіта: Запорізька державна інженерна академія, факультет електронної техніки/група промислова електроніка.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Часто ищут

↑ Наверх