RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Сумах
  4. Резюме IT-спеціаліст, Оператор 1C в
  5. IT-спеціаліст, Оператор 1C
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.IT-спеціаліст, Оператор 1C

Заблокировано
6 000 грн.
 11 мая 2020  Город: Сумы
Возраст:43 года
Режим работы:полный рабочий день, посменная работа, удаленная работа
Рубрики: IT, WEB специалисты; Бухгалтерия, финансы, учет/аудит
 Состою в браке  Есть дети 

Опыт работы

Завідувач групи 1С
Еко-Маркет (Роздрібна торгівля, надання оренди приміщень ), Сумы
02.2020 − 03.2020

Робота з приймання товару, інвентаризації, актуалізації цін у торг. залі, списання, ведення документообігу. Робота з іншими завданнями, у рамках діючої конфігурації 1С.

Звільнений 17 березня з введенням карантинного режиму.

Програміст, адміністратор
FL.ru (Фриланс), суми
07.2008 − 03.2020 (11 лет 7 месяцев)

Фриланс - програмування, створення поліграфічноі продукції, вирішення питань роботи віддалених мережевих та користувацьких систем.

Викладач курсів
ФОП Панкратова В.В. (Освітні послуги), суми
01.2005 − 06.2008 (3 года 5 месяцев)

Викладання IT-дисциплін - дизайн, верстка, автокад, архікад, 1С, побудова ПК, основи системного адміністрування, програмування, первічна підготовка.

Образование

Підготовчий заклад Мінстата України (Сумы)
Сумісна група(вечірня школа+курси), Бухгалтер-претензіоніст.
средне-специальное, 09.1997 − 05.1999 (1 год 7 месяцев)

Знание языков:

Английский - Выше среднего, Испанский - Начальный, Украинский - Профессиональный (эксперт), Русский - Профессиональный (эксперт)
Дополнительно: Російська, українська - рідні, носій мови. Англійську знаю, технічну щодо IT-сфери також

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Системний адміністратор (Windows, Linux). Апаратні та мережеві знання, знання дуже старих ПК, вміння ремонтувати. Встановлення, перевстановлення систем та ін. ПЗ. Уважно ставлюся до резервування даних, маю досвід відновлення інформації. Прикладні системні програми. Вільно програмую на Delphi, PHP, VBA, вивчаю Java. Скриптові мови - BashScript, BAT - теж регулярно використовую. 1С, Парус - з бухгалтерських програм. Маю досвід створення конфігурацій 1С та підлючення торгівельного обладнання. Програмна взаємодія з офісними додатками, написання скриптів, робота в Інтернет у плані массового збору інформації або її розсилки. Побудова мережі, її захист та створення комфортного для користувачів середовища. Можу надати рекомендації, після вивчення інфраструктури, щодо її вдосконалення, та провести його. Маю деякий досвід з тестування інших мереж або серверів щодо їх безпеки. Вільно володію графічними програмами (CorelDraw, PhotoShop, Gimp...) та програмами для верстки (PageMaker...) маю багатий досвід роботи у поліграфії. Autocad, Archicad - також можу, якщо це лише креслення, а не сопромат. "Знаходжу мову" з незнайомими пристроями, будь то телефон, ПК, планшет, спецобладнання - це одне з моїх хобі. Пам'ятаю та й використовую іноді арсенал DOS-програм, це ще з мого дитинства. При програмуванні будую майбутній алгорітм - і вважаю, що мова реалізації не дуже важлива - Google мене ще не забанив. Якщо чогось не знаю - також в Мережі знаходжу відповідь.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Логічні ігри та задачі, IT Неконфліктний, навіть якщо і виникає особисте враження - на робочі відносини ніколи це не впливає. Ввічливий. Цікавлюся всім, що оточує, бажаю навчатися та отримувати складні завдання.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Мета пошуку роботи - як фінансова необхідність, так і бажання цікавих вражень, дистанційна робота вже не дуже може зацікавити. Побажання. Неагресивний колектив, на перший час - людина, що введе у робочій процес, хоча б на перерві покаже що і як працює і

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх