Кондитер
01.2014 − 04.2014 (2 месяца)
Наш магазин робив торти на регіони: тобто роботи було дуже багато,і персоналу відповідно. Працівниця яка відповідала за процес збивання крему, невстигала його збивати.з ранку по приходу на роботу отримували вказівки, хто - скільки повинен за зміну до хліба - оформити тортів. Кожен торт за своїм складом важкий. І процес готування теж. Випічка коржів, ми за неї теж відповідали, так як коржі різні за складом. Далі крем, просочення, знову корж і фінішна пряма з оформлення зовнішнього вигляду. Заготовки стружок, насіння, горіхів і тд. і т.п. Також желатин який ми самі собі варили по пропорциям, вірніше ті співробітники які відповідали за гаряче фінішне оформлення. Спочатку оформляти, украшаешь.Потом найважчий і неприємний процес заливання торта желатином. Далі відносили в холодильник (камеру). Згодом за годину ті торти які заливні желатином , діставали з камери,різали та фасували.
Касир торгівельного залу
10.2012 − 07.2013 (8 месяцев)
-робота з касовим апаратом, терміналом
-ведення касових операцій
-проведення готівкових та безготівкових розрахунків
-ведення касової дисципліни
-прийом, облік, видача, зберігання грошових коштів