RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Керуюючий готелем, адміністратор, покоївка хостелу в Киеве
  5. Керуюючий готелем, адміністратор, покоївка хостелу
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Керуюючий готелем, адміністратор, покоївка хостелу

Заблокировано
25 000 грн.
 12 августа 2020  Город: Киев
Возраст:53 года
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Гостиничный бизнес; Руководство; Работа за рубежом
Готова к командировкам

Опыт работы

адміністратор готелю, керуюючий
Готельно-рестораний комплекс "Аеро" (Готельний бізнес), Вільнюс
10.2019 − 03.2020 (4 месяца)

Зустріч гостей, бронювання, поселення, виселення, підбір та навчання персоналу, контроль та організація роботи персоналу, проведення інвентаризацій, ведення бухгалтерії. Встановлення і запуск програми для бронювання готелю. Організація свят та їх проведення.

Образование

ЛНУ ім. Франка (Львов)
Українська мова та література, викладач
полное высшее, 09.1992 − 06.1998 (5 лет 9 месяцев)

Знание языков:

Польский - Выше среднего, Английский - Начальный, Чешский - Ниже среднего, Украинский - Продвинутый (свободно), Сербский - Начальный, Русский - Продвинутый (свободно), Белорусский - Выше среднего

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Електронна пошта, Booking, соцмережі, реклами, GOOGLE "Мій бізнес", WORD, XL, ULTRA, OTEL 1.06, 1C, шахматка PMS Cloud від "Планети готелей" та інше. При необхідності швидко вчуся.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Швидка, активна, енергійна, досвідчена, впевнена у своїх силах. Завжди працюю з повною віддачею і на результат. Не люблю міняти робоче місце. Швидко і якісно організовую роботу в готелі, ресторані та на кухні. З легкістю керую персоналом і безпроблемно відпрацьовую сезон. При необхідності можу персонал швидко набрати і навчити. Можу сміло поєднувати обов'язки керуючого та адміністратора у невеликому готелі, вести бухгалтерію по готелю, чи адміністратора та офіціанта-бармена. Маю досвід роботи у готелях на 57, 48, 72 номери. Пунктуальна, відповідальна, чесна, дружелюбна, справедлива, комунікабельна, не конфліктна. Стараюсь вміло виходити та вирішувати різні пікантні та конфліктні ситуації. Завжди знаходжу порозуміння з гостями готелю. Поважаю роботодавця та дотримуюсь правил, встановлених ним. Бажаю отримати роботу у чесного роботодавця на довготривалий термін. Вільна від сім"ї (діти дорослі, чоловік - за кордоном). Займаюсь бігом і гімнастикою, люблю підніматись у гори, подорожувати, організовувати та вести свята, пишу вірші. Охайна і завжди на каблуках, при потребі можу і без них))))) Шкідливих звичок не маю. Графік роботи та зарплата по узгодженню.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Маю велике бажання працювати. Робота - моє життя, і життя моє - робота!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх