RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Полтаве
  4. Резюме 3Д графік (моделінг, візуалізація) в
  5. 3Д графік (моделінг, візуалізація)
Предложить вакансию
Резюме 3Д графік (моделінг, візуалізація)
Івченко Андрій

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.3Д графік (моделінг, візуалізація)

Заблокировано
15 000 грн.
 26 декабря 2021  Город: Полтава
Возраст:61 год
Режим работы:удаленная работа
Рубрики: Дизайн, творчество; Реклама, маркетинг, PR; Строительство, архитектура
 Состою в браке  Есть дети 
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

Менеджер з продажу рекламної продукції, керівник відділу продаж (підрозділ Техно), заввиробництвом відділу Техно, конструктор на виробництві зовнішньої реклами
Імідж-М (Виробництво рекламної продукції), Полтава
09.2015 − 10.2020 (5 лет )

На посадах менеджера, керівника відділу продаж, заввиробництвом та конструктора - стандартні набори обов'язків.

Кваліфікація: торгівля (експертний рівень в галузі рекламних технологій), маю великий досвід перемовин (часто вирішував конфліктні та рекламаційні ситуації), поглиблено вивчав на практиці технології виготовлення рекламної продукції (широкоформатний друк, УФ-друк, лазерна та фрезерна обробка матеріалів, виготовлення зовнішньої реклами), додатково опанував деякі навички по сервісу та ремонту вищепереліченного обладнання, маю уявлення про TPS (або інакше – Lean) – вивчав, відвідував спеціалізовані семінари (дякуючи компанії Імідж-М), водій категорії В (стаж 37 років), власне авто.

Додатково займався реалізацією деяких проектів, написанням навчальних матеріалів для менеджерів з продажу, вивченням і втіленням новітніх розробок і технологій з виробництва зовнішньої реклами (від компанії відвідував виставки в Шанхаї, Пекіні, Стамбулі, Дюссельдорфі, Київі, семінари в Батумі, Тбілісі, декількох містах України, за що я щиро вдячний власнику Імідж-М), частково виконував обов`язки інженера по обладнанню.

Мною були розроблені та втілені доволі складні автоматизовані Exel-таблиці для швидкого розрахунку вартості основних типів рекламної продукції, яка виготовляється в компанії (економія часу менеджерів на попередні прорахунки - у десятки разів).

Постійно приймав участь у структурній модернізації компанії.

Керівник відділу виробництва зовнішньої реклами
Імідж-М (Виробництво рекламної продукції), Полтава
05.2001 − 06.2004 (3 года 1 месяц)

Власник компанії запропонував вивчити і розвинути напрямок виробництва зовнішньої реклами. В ті часи інтернету не було і ми вивчали нові для нас технологіі по журналах, виставках, спілкуючись з колегами з інших фірм. Прогрес був відчутний, компанія інтенсивно розвивалася по всіх напрямках.

Образование

Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут" (Харьков)
СУЛА (Системи управління літальними апаратами), спеціальність - Автоматичні системи управління ЛА
полное высшее, 08.1980 − 02.1986 (5 лет 6 месяцев)

Дополнительное образование

 тренінги , та вебінари для підвищення рівня торговлі, керування відділом продаж, з вивчення принципів Ощадного Виробництва (TPS – Lean)

Знание языков:

Украинский - Продвинутый (свободно), Русский - Продвинутый (свободно), Польский - Ниже среднего, Английский - Начальный

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Blender 3D, Photoshop, Corel Drow приклади робот: https://www.behance.net/kernivchenko
Личные качества, хобби, увлечения, навыки:  Стан здоров’я – відмінний (якщо не враховувати наслідки численних осколково-вогнепальних поранень). Комунікабельний, доброзичливий, завжди користуюсь повагою в колективі, підвищені лідерські якості. Легкість і швидкість прийняття рішень, особливо в екстремальних ситуаціях. Стресостійкість. Схильність до саморозвитку і самоосвіти. Гранична чесність і порядність. Креативний склад мислення. Легко сприймаю незвичні точки зору. Працевлаштування не обов’язкове. Робота тільки на віддаленні (якщо в Полтаві – можемо зустрічатись скільки завгодно). При взаємній задоволеності співпрацею – тривала кооперація – то є плюс. Якщо для майбутньої роботи потрібно розширити навички в якійсь галузі з 3Д графіки – надолужу максимально швидко (особливо при зацікавленій допомозі). Можу тривало зосереджуватись на робочому процесі, мінімум відволікаючих факторів (свята, вихідні – можна посунути, коли є потреба).
Цель поиска работы, пожелания к месту работы:  Віддалена співпраця

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх