RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Project administrator в Киеве
  5. Project administrator
Предложить вакансию
Яцик Роман

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Project administrator

Заблокировано
16 000 грн.
 20 января 2023  Город: Киев
Возраст:27 лет
Режим работы:полный рабочий день, удаленная работа, частичная занятость
Рубрики: IT, WEB специалисты; Реклама, маркетинг, PR
 Состою в браке  Есть дети 
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

product manager
Фріланс (Медіа-комунікації), Киев
07.2018 − По настоящее время (6 лет 1 месяц)
  • Райтер и копірайтер: написано сотні текстів, новин, статей та різним замовним блогам. За цей період моя райтерська діяльність в різноманітних направленнях допомогла знайти й взяти в роботу декілька десятків різноманітних політичних замовленнь різного роду (одноразових, тимчасових, в постійну роботу).
  • Прес-кліппінг: зростив навичку «з нуля», займаючись контролем за виходом постов, відео, новин з певних майданчиків, працюючи на рівні сучасного ПЗ. Коли були помилки в роботі ПЩ – допомагав в підстраховці або ручному пошуку, знаходячи потрібну інформацію.
  • Контент-мейкер: створив журналістський відео-проєкт «Окуляри антикорупції». Більшість в цій діяльності для мене було в новинку, але рез-тат виявився доволі перспективним. За менше ніж тиждень часу було набрано більше 1000+ переглядів. Короткочасність й відсутність інвестування призупинило діяльність проєкту.
  • Управління: протягом 9 місяців керував командою з 8-ми людей. Без достатніх ресурсів (коштовне ПЗ для роботи) наша команда змогла ефективно оброблювати 2 великих щоденних проєкта і декілька малих, тимчасових. Кожному в команді була відведена роль, що співвідносна з його можливостями й навичаками. Щоденно ми виконували об’єм роботу у кількості 15-20 завдань/день, при цьому охоплюючи значну кількість медіа-майданчиків і поступово перейшли на видалений формат роботи, до певного часу зберігаючи нашу ефективність. Головним досягненням можу назвати збільшення кількості замовлень без зменшення якості їх виконання, позитивну атмосферу в команді й виявлення сильних сторін підлеглих, яких до того вважали посередніми (деякі з них цей період згадують з позитивом, дякуючи особисто мені за організацію).

Образование

Київський університет імени Бориса Грінченко, Інститут журналістики (Киев)
Освітня програма – Медіа-комуникації, професійна кваліфікація - журналіст (магістратура)
полное высшее, 09.2018 − 12.2019 (1 год 2 месяца)
Київський університет імени Бориса Грінченко, Інститут журналістики (Киев)
освітня програма – реклама і зв’язки з громадськістю (бакалаврат)
полное высшее, 09.2014 − 06.2018 (3 года 9 месяцев)

Дополнительное образование

 Міжнародна комунікаційна програма «Комунікаційна безпека», лютий-квітень 2017
 Центр Політичної Освіти, «Помічник-консультант», 2018

Знание языков:

Английский - Средний
Дополнительно: Просте побутове спілкування, є помилки в побудові речень та словниковому запасі

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: MS Office Word & PowerPoint (створення різнотипної документації, цікавих презентацій), Photoshop & Premier Pro CS5 & CC (обробка проблемних фотографій, створення середньої простоти роликів (через використання безкоштовного сервісу), візуалізація й доповнения текстових статей (меми, тематичних фото і тд); робота з інтернет-браузерами (G-Chrome, Mozilla Firefox); просунуте знання комп’ютерного забезпечення на базі Windows (13-тирічний досвід), маю досвід роботи системним адміністратором (розуміння в ПЗ системи, менше розуміюсь в мат.-тех. базі («залізо»), рішення проблем з роботою комп’ютерів, ноутбуків, смартфонів, технічні й програмні збої, тощо).
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: • Персональна характеристика: присутнє критичне мислення й здатність адекватно оцінювати власні можливості; присутнє вміння знаходити варіанти вирішення й нестандартні рішення в складних ситуаціях; маю досвід успішного керівництва невеликою командою людей (до 8-ми чоловік); завдяки навику гаджетизації вправно користуюсь пошуком потрібної інформації; в роботі – системно організований та максимально пунктуальний; моє робоче кредо: «1 дія в 1 одиницю часу» (максимальна ефективність завдяки концентрації); набагато краще вчюсь новому виду діяльності через прямий приклад, демонстрацію (зазвичай на 2-3 раз вже гарно аналізую всі особливості, можу чітко бачити позитивні й негативні ситуації, складнощі, тощо). • Знання мов: Українською та російською володію вільно; виріс в російськомовній сім’ї, але це не заважає двомовності; звертаю увагу на правильний синтаксис та пунктуацію, а також вимову й граматику; English (Англійська) - Intermediate (середній), розумію більшість сказаного в звичайному ритмі, але є проблеми з практикою, словниковим запасом на професійні та профільні теми. • Персональні хобі та інтереси: сім’я, спорт (футбол, снукер), історія України, кулінарія (десерти), спостереження за природою.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: • Чому я шукаю нове робоче місце? Я шукаю нове робоче місце з комфортними мені професійними особливостями і там де я зможу продемонструвати найвищу ефективність. Для меня це – атмосфера в колективі, взаємоповага, адекватне відношення з керівни

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх