RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Сумах
  4. Резюме Регіональний менеджер, регіональний представник в
  5. Регіональний менеджер, регіональний представник
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Регіональний менеджер, регіональний представник

Заблокировано
20 000 грн.
 24 марта 2021  Город: Сумы
Возраст:45 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Офисный персонал; Руководство; Торговля, продажи, закупки
 Состою в браке  Есть дети  Готов к командировкам

Опыт работы

Фахівець із забезпечення збуту
ТОВ Філіп Морріс сейлз енд дистрибьюшн (FMCG), Сумы
09.2010 − 10.2020 (10 лет )

виконання квартальних цілей щодо наявності та представленості позицій компанії в торгових точках і мережах на підзвітній території, організація і проведення презентацій з представниками дистриб'юторів, аудит та координація роботи дистрибутора, робота з ключовими кліентами (ведення переговорів, укладання та переукладання договорів, супровід продаж), аналіз продажів в розрізі місяць/квартал/рік, збір інформації про стан ринку в регіоні (ціни, діяльність конкурентів і т.д.), проведення презентацій, облік торгового обладнання і матеріалів на підзвітній території, організація і проведення промоуторських заходів, управління і аудит роботи технічного персоналу, менторська діяльність з новими співробітниками команд, презентація нових позицій в мережах магазинів, якісний мерчандайзинг продукту і розміщення рекламних матеріалів компанії, ведення документації (договори, акти прийому-передачі, документація по автотехніці, внутрішня комунікація).

Супервайзер
ВКП ООО Торгсервіс (FMCG), Сумы
10.2009 − 08.2010 (10 месяцев)

контроль і оцінка роботи персоналу, ведення звітної і аналітичної документації, контроль дебіторської заборгованості клієнтів, проведення коучингу і аудитів з торговою командою, проведення планових акцій виробників; ведення перговорів з ключовими клієнтами, вирішення конфліктних ситуацій.

супервайзер
Сумська філія ТОВ Биотрейд (FMCG), Сумы
05.2007 − 10.2009 (2 года 5 месяцев)

контроль і оцінка роботи персоналу; ведення звітної і аналітичної документації, контроль дебіторської заборгованості клієнтів, проведення коучингу і аудитів з торговою командою, проведення планових акцій виробника; ведення перговорів з ключовими клієнтами, вирішення конфліктних ситуацій.

торговий представник
Сумська філія ТОВ Биотрейд (FMCG), Сумы
01.2006 − 05.2007 (1 год 3 месяца)

розвиток клієнтської бази, забезпечення виконання плану за обсягом продажів, ведення переговорів, презентація продукції; укладання договорів поставки, збір дебіторської заборгованості, дотримання стандартів мерчендайзингу в торгових точках.

Помічник торгового представника
Сумська філія ТОВ Біотрейд (FMCG), Сумы
12.2005 − 01.2006 (1 месяц)

відвідування торгових точок згідно з маршрутним листом; викладка товару (мінеральна вода, напої, соки) відповідно до стандартів компанії (понад 60 найменувань на кожній точці); перевірка термінів придатності товару, наявності та актуальності цінників; контроль обсягу товарних запасів; відстеження проходження промоакцій; контроль наявності та актуальності промоматеріалів (холодильне обладнання, стійки, прилавки в кожній торговій точці).

Командир підрозділу
Збройні сили України (Військова служба), Болград
07.1999 − 11.2005 (6 лет 4 месяца)

організація та керівництво підлеглим особовим складом в рамках своєї компетенції, облік техніки та матеріальних цінностей, забезпечення захисту і збереження бойової техніки, технічне обслуговування та ремонт авто і бронетехніки, проведення перевірок повсякденної діяльності стану служби військ та безпеки військової служби в підпорядкованому підрозділі.

Образование

Національний університет внутрішніх справ (Сумы)
Юридичний факультет, Правознавство
полное высшее, 09.2000 − 04.2004 (3 года 7 месяцев)
Військовий інститут артилерії при Сумському державному університеті (Сумы)
Військовий факультет, Фахівець бойового застосування артилерійських підрозділів
полное высшее, 08.1995 − 06.1999 (3 года 10 месяцев)
Військовий інститут артилерії при Сумському державному університеті (Сумы)
Інженерна механіка
полное высшее, 08.1995 − 07.1999 (3 года 10 месяцев)

Дополнительное образование

 Корпоративні тренінги: «Техніка продажів», «Проведення перговорів», «Планування повсякденної діяльності», «Навички керівника», «Безпечне керування автомобілем»

Знание языков:

Английский - Ниже среднего, Польский - Ниже среднего
Дополнительно: В1

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Впевнений користувач ПК MS (OneNote, Outlook, Word, Exsel, Power Point)
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: • Ведення переговорів та ділового листування • Проведення презентацій • Аналітичні здібності • Вміння працювати з запереченнями • Вміння працювати в команді • Вміння правильно розставляти пріоритети • Здібність до навчання • Безпечне керування автомобілем Особисті якості: комунікабельність, дисциплінованість, відповідальність. Веду здоровий спосіб життя. Хобі: подорожі, плавання.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Шукаю нових можливостей для доцільного застосування свого досвіду і навичок, прагну до досягнення високих показників роботи, підвищення заробітку. Перспектива розвитку та карьерного росту, дружній колектив, наявність обладнання для виконання своїх обов`я

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх