RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Львове
  4. Резюме Руководитель в
  5. Руководитель
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Руководитель

Заблокировано
22 000 грн.
  6 июля 2020  Город: Львов
Возраст:58 лет
Режим работы:полный рабочий день, свободный график работы, удаленная работа
Рубрики: Производство; Руководство; Торговля, продажи, закупки
 Состою в браке  Есть дети  Готов к командировкам

Опыт работы

Заст. директора
ТзОВ″Гранула, Львов
06.2007 − 02.2017 (9 лет 8 месяцев)

Оперативне керівництво виробництвом, постачанням, збутом , взаємодія з державними установами.

Директор сервісної служби
ВАТ , Львов
06.2006 − 06.2007 (1 год )

керівництво сервісною службою товариства,мех.майстернею,електро-,водо-,тепло постачанням автопарком,логістикою,

Образование

Львівський політехнічний інститут (Львов)
полное высшее, 09.1986 − 07.1991 (4 года 9 месяцев)

Знание языков:

Английский - Ниже среднего, Польский - Выше среднего, Украинский - Профессиональный (эксперт), Русский - Профессиональный (эксперт)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: ПК-Word, Excel , Internet, Outlook, Norton, засади 1С;
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Додатково: знання комп'ютерної , радіо- та теле- техніки; продукція деревообробки , металопрокат ,профілі і конструкціі з ПВХ та алюмінієві ,буд.матеріали , вироби металообробки та ковальства; посвідчення водія; власний автомобіль.

Стельмах Сергій Олександрович

Освіта: вища, технічна,з відзнакою. ” Менеджмент та управління персоналом” - “Американський Фонд Розвитку”, Болгарія у 1991 р. ”Бухоблік та економіка підприємства” - Інститут Бізнесу НКФ “МЕНЕДЖЕР”, у 1998 р. Особисті якості: Порядність , висока працездатність, лідерські та організаторські здібності; системний підхід до постанови завдань, організація роботи " команди"; професійний рівень комунікабельності , ініціативний, ,аналітичне мислення, здібності до навчання. Професійний досвід: загальне та локальне керівництво структурними підрозділами: постановка завдань, організаційнний менеджмент, організація контролю постачання, виробництва і збуту; маркетинг постачальницьких та збутових пропозицій; розробка логістичних технологій, постачання ″з коліс″; робота з державними та контролюючими органами; вирішення адміністративно-господарських та виробничих питань; досвід вирішення конфліктних ситуацій ;організація гуртової та роздрібної торгівлі; аналіз сегментів ринку; налагодження ділових стосунків ;підбір персоналу; організація роботи персоналу підприємства для досягнення необхідних результатів; контроль за виробничим процесом; досвід роботи в комерційних структурах на керівних посадах 15 років, досвід керування колективами до 200 працівників; підготовка, заключення та виконання договорів в тому числі в області ЗЕД; базові знання бухобліку та ведення бух.документації. Професійні компетенціі: бізнес планування ; маркетинг ,оцінка ринку і стратегіі развитку фірми , разробка та впровадження постачальних і збутових технологій, політика ціноутворення и т. п. ; управління продажами : методи, умови і форми роботи з клієнтами; стимулювання та підтримка рівня продаж, каналів постачання , сбуту і т. д. ; управління персоналом: системне управління по цілям і завданням, власні напрацювання по навчанню персоналу. Додатково: : ПК-Word, Excel , Internet, Outlook, Norton, засади 1С; польська вільно; знання компютерної ,радіо- та теле- техніки; продукція деревообробки , металопрокат ,профілі і конструкціі з ПВХ та алюмінієві,буд.матеріали , вироби металообробки та ковальства; посвідчення водія; власний автомобіль.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх