Ваш надежный партнер в поиске работы и подборе персонала
Розробка меню для вашого закладу,тренінги для кухарів та людей які хочуть дізнатися про тонкощі приготування більше і підвищити свій кулінарний рівень(теорія + практика)майстер-класи по приготуванню відомих страв світу .
Тренінги проводить Член Київської Асоціації Шеф-кухарів,Бренд шеф одного з Тернопільських закладів,Головайчук Сергій Ярославович.На кухні більше 7-ти років .З 2008-го року розпочав працювати у м.Тернополі , далі переїхав працювати до м.Києва .Є досвід роботи Шеф-кухарем в ресторанах міста Києва .Можу організувати роботу кухарів, настроїти командну роботу кухні ,навчити персонал .Є досвід роботи з фуршетами та банкетами, в плотну працював з кондитерськими виробами,мясом і рибою.Чудово розбираюсь в Європейській кухні, є досвід роботи з Італійською, французькою,Китайською, та Японською кухнею.Є багато пропозицій по основному банкетному та сезонному меню.Складаю технологічні карти,роблю розробку блюд,веду облік кухні.Працюю з постачальниками продуктів ,дотримуюсь товарного сусідства. організаця роботи кухні та працівників,контроль та видача страв,розробка меню ,сезонного меню ,новинок ,проведення майстер-класів ,атестація кухарів,З 2011 являюсь членом Київської асоціації Шеф-кухарів ,моє інтервю у газеті Тернополя http://te.20minut.ua/lyudi/najmenshi-chajovi-buli-vid-yushenka-kazhe-ternopil-s-kij-shef-kuhar-10429410.htmlОсвіта
ТНТУ (Україна)
Рік закінчення 2013
Інженер-технолог, спеціаліст
ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі (УКРАЇНА)
Рік закінчення 2009
технік-технолог, молодший спеціаліст
ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі(Україна)
Рік закінчення 2007
Подписаться на рассылку новых резюме: "Шеф-кухар.Технолог в Тернополе"