RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве, Резюме в Харькове, Резюме в Львове, Резюме в Одессе
  4. Резюме Технолог розробник, розробка нових харчових виробів в Киеве
  5. Технолог розробник, розробка нових харчових виробів
Предложить вакансию
Резюме Технолог розробник, розробка нових харчових виробів
Шилко Сергій

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Технолог розробник, розробка нових харчових виробів

Заблокировано
35 000 грн.
 24 апреля  Город: Киев
 Готов к переезду в: Харьков, Львов, Одесса
Возраст:48 лет
Режим работы:полный рабочий день, удаленная работа, частичная занятость
Рубрики: Производство
 Состою в браке  Есть дети  Готов к командировкам
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

технолог
Кондитерські, молочні, снекові, олійно-жирові (Консалтинг, проектування, виробництво, сертифікація), Киев
04.2018 − По настоящее время (6 лет )

технолог впровадження, проектний менеджер, виготовлення технічної документації,... десятки проектів за три роки, показник успішності проектів сягає 85%!

 Есть рекомендации с данного места работы

Образование

вищі технічні, технікуми
технологи харчових виробництв
полное высшее, 09.1975 − По настоящее время (48 лет 7 месяцев)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: MS Office, 1C
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Якщо Ви працюєте над новинками - пропоную робити це разом! Проектно-аплікаційний технологічний консалтинг - бізнес, що за три роки вже нараховує десятки запусків! Розробки допоможуть Вам в стислі терміни випустити новинки чи тюнінгувати Ваші продукти, які Ви бачите по-іншому, для чого є багатий технологічний досвід! Тим цікавіше працювати в 2022му, поки закордонні проекти не підняли цінники! Перелік продуктів, що Ви можете втілити, наступний: Кондитерські вироби, а саме: - кондитерські & шоколадні глазурі - пралінові начинки & цукерки - помадні цукерки - сбивні цукерки - жувальні цукерки - пастила, лукум - нуга, двуслойні батони - цукерки «асорті» - мармелад - карамель - шоколад - кріспі - ірис - макарон - маршмеллоу - зефіри, в т.ч. “angel kisses” Термостабільні та нетермостабільні начинки: - начинки фруктові, в т.ч макова - жирові начинки - начинки молочні - Кисломолочні (творожна та імітаційна) - Згущене молоко - Іриска (варене згущене молоко) Борошняні: - печиво - пряники - круасани - мафіни - вафлі - крекер - слойка - торти - хлібобулочні вироби Згущене молоко Сир кисломолочний (творог) Сметана Сметанний продукт Сир твердий Сир плавлений Сирний продукт Сирний десерт Снеки - Батони зернові - Батони жувальні - Батони протеїнові - Каші швидкого приготування - Мюслі - Гематоген Суміші спортивного харчування Функціональні напої Соки та соковмісні напої Вода столова та "солодка" Соуси - кетчупи - майонези - соуси креативні Консервація Вермішель, спагеті Звичайні ціни – розробка та впровадження– 20 -25 тис.грн
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Проектна та постійна робота у відділі розробок та впровадження, відділі якоості, посадах технолога, виробничника, ...

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх