RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве, Резюме в Львове
  4. Резюме Юрист, адвокат в Киеве
  5. Юрист, адвокат
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Юрист, адвокат

Заблокировано
25 000 грн.
 26 августа 2020  Город: Киев
 Готов к переезду в: Львов
Возраст:45 лет
Режим работы:полный рабочий день, свободный график работы, удаленная работа
Рубрики: Офисный персонал; Юриспруденция, право
 Состою в браке  Есть дети  Готов к командировкам

Опыт работы

адвокат
Незалежна професійна діяльність, самозайнята особа (Правозахисна ), Нововолынск
05.2019 − По настоящее время (5 лет )

Представництво і захист прав, свобод та інтересів фізичних осіб, прав та інтересів юридичних осіб у судах, органах державної влади та органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форми власності, громадських об’єднаннях, перед громадянами, посадовими і службовими особами, до повноважень яких належить вирішення відповідних питань в Україні та за її межами.


директор
ТОВ "Нововолинський ремонтно-механічний завод" (Машинобудування), Нововолынск
03.2016 − 12.2019 (3 года 9 месяцев)

Визначав, планував, здійснював і координував всі види діяльності підприємства, напрями розвитку підприємства у формуванні цінової, кредитно-банківської, податкової та страхової політики, соціальної та зовнішньоекономічної діяльності, організував роботу і взаємодію виробничих одиниць, цехів та інших структурних підрозділів підприємства, організував виробничо-господарську діяльність, представляв підприємство в органах державної влади і у взаємовідносинах з партнерами, готував проекти нормативних документів, що вимагають затвердження загальними зборами учасників.

Підприємство являлось лідером по ремонту та виготовленню обладнання для вугледобувної промисловості у Західному регіоні України з річним оборотом близько 50 000 000 грн. на рік та переможцем до 85% від участі у держаних закупівлях.

заступник прокурора міста Нововолинська Волинської області
Прокуратура України (Правозахисна), Нововолынск
08.2010 − 12.2015 (5 лет 3 месяца)

Підтримання державного обвинувачення, представництво інтересів громадян та держави у судах, розгляд звернень громадян, юридичних осіб та депутатів усіх рівнів, здійснював та організовував перевірки за додержанням та застосування законів державними органами, у т.ч. правоохоронними та органами контролю, суб'єктами господарювання.

Здійснював адміністративні та організаційні функції, неодноразово виконував обов'язки прокурора міста.

Виявляв корупційні правопорушення та злочини на суми понад 1 000 000 грн., підтримував державне обвинувачення по даній категорії справ. За період роботи судами виправдувальні вироки у справах, по яких мною підтримувалось державне обвинувачення, не постановлялись.

прокурор Іваничівського району Волинської області
Прокуратура України (Правозахисна ), Иваничи
07.2005 − 08.2010 (5 лет 1 месяц)

Підтримання державного обвинувачення, представництво інтересів громадян та держави у судах, розгляд звернень громадян, юридичних осіб та депутатів усіх рівнів, здійснював та організовував перевірки за додержанням та застосування законів державними органами, у т.ч. правоохоронними та органами контролю, суб'єктами господарювання.

Здійснював адміністративні та організаційні функції.

начальник відділу нагляду за додержанням та застосуванням законів прокуратури Волинської області
Прокуратура України (Правозахисна), Луцк
04.2004 − 07.2005 (1 год 2 месяца)

Здійснював та організовував перевірки за додержанням та застосування законів державними органами, у т.ч. правоохоронними та органами контролю, суб'єктами господарювання.

Виявляв корупційні правопорушення та злочини на суми понад 1 000 000 грн., підтримував державне обвинувачення по даній категорії справ. За період роботи судами виправдувальні вироки у даних справах, не постановлялись.

Образование

Національна юридична академія України ім. Я.Мудрого (Харьков)
Інститут підготовки кадрів для органів прокуратури
полное высшее, 09.1995 − 06.2000 (4 года 9 месяцев)

Дополнительное образование

 Адвокат дитини - 2019 рік, курси підвищення кваліфікації прокурорсько-слідчих працівників 2004, 2008, 2011 роки

Знание языков:

Русский - Продвинутый (свободно), Английский - Начальный

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Досконало володію Word, активний корристувач інформаційно-правових баз, у тому числі держаних органів
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Компетентність, відповідальність, аналітичні здібності, креативність, комунікабельність, охайність, висока здатність до навчання, художній смак. Надаю перевагу активному відпочинку на природі, кіно, художній та науковій літературі. Одружений, виховую 2 дітей, безпартійний, православний християнин.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Збільшення доходу, цікаві завдання та виклики, корисне спілкування та новий досвід.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх