RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Справочник квалификационных характеристик профессий работников
  3. Робiтники
  4. Апаратник приготування кулінарних та кондитерських жирів

Апаратник приготування кулінарних та кондитерських жирів

4-й розряд

Завдання та обов’язки. Веде технологічний процес приготування кулінарних та кондитерських жирів на автоматичній лінії. Розраховує жирові компоненти і змішує їх. Регулює подавання холодоагенту для охолодження жирів та вугільного газу для одержання потрібної консистенції жирів. Запобігає та усуває причини відхилень від норм технологічного режиму. Контролює виробничий процес і якість готової продукції за допомогою засобів автоматики та результатами аналізів. Відбирає проби. Веде технічну документацію.

Повинен знати: фізико-хімічні показники готової продукції, властивості і рецептури жирів; будову і правила експлуатації устаткування своєї дільниці; призначення і принцип дії контрольно-вимірювальних приладів; правила безпечного ведення робіт з холодоагентами; вимоги до якості готової продукції і методи її контролю.

Кваліфікаційні вимоги. Професійно-технічна освіта. Підвищення кваліфікації. Стаж роботи за технологічно суміжною професією 3 розряду — не менше 1 року.


Ищете работу?

Ищете персонал?

↑ Наверх