RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Справочник квалификационных характеристик профессий работников
  3. Робiтники
  4. Фризерник (виробництво харчових жирів)

Фризерник (виробництво харчових жирів)

3-й розряд

Завдання та обов’язки. Обробляє харчові жири на фризерах, витискувальних охолоджувачах. Охолоджує жирову суміш і зливає її в напіврідкому стані в тару для кристалізації і затвердіння. Запускає і зупиняє фризер. Стежить за подаванням жирової суміші із змішувача у фризер і її температурою за показаннями контрольно-вимірювальних приладів. Регулює температуру жирової суміші в апараті і на виході з нього шляхом зміни припливу жиру і поданням холодоагенту. Подає тару під зливний кран, наливає виготовлену продукцію і транспортує її на склад. Очищає та миє фризер і трубопроводи.

Повинен знати: вимоги до якості виготовленої продукції, режими охолодження жирових сумішей різних рецептур; принцип роботи устаткування, призначення і принцип дії контрольно-вимірювальних приладів.

Кваліфікаційні вимоги. Професійно-технічна освіта або повна загальна середня освіта та професійна підготовка на виробництві. Без вимог до стажу роботи.


Ищете работу?

Ищете персонал?

↑ Наверх