RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Справочник квалификационных характеристик профессий работников
  3. Робітники
  4. Готувач морсу

Готувач морсу

2-й розряд

Завдання та обов’язки. Приймає й завантажує плодово-ягідну сировину у настоійні чани-екстрактори і бочки. Здійснює первинні та вторинні заливи та зливи морсів і настоїв. Вивантажує оброблену сировину з настійних чанів і бочок. Контролює віджимання на пресі сировини та передає вичавки на випарювання. Здійснює промивання чанів, бочок та іншого устаткування. Перекачує соки, морси, настої насосами. Стежить за додержанням режиму виробництва морсів.

Повинен знати: основні вимоги до якості плодово-ягідної сировини; основні якісні показники морсів, соків і настоїв залежно від виду сировини; принципи роботи і правила безпечної експлуатації устаткування; терміни витримки первинного та вторинного заливів.

Кваліфікаційні вимоги. Базова загальна середня освіта та мінімальна професійна підготовка на виробництві чи інструктаж. Без вимог до стажу роботи.


Ищете работу?

Ищете персонал?

↑ Наверх