RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Справочник квалификационных характеристик профессий работников
  3. Робітники
  4. Оператор обжарювального апарата

Оператор обжарювального апарата

5-й розряд

Завдання та обов’язки. Веде технологічний процес термічного оброблення (обжарювання) кави на обжарювальному апараті з пульта керування. Регулює надходження сирої кави на купажування за заданою рецептурою до бункеру обжарювального апарата. Стежить за наповненням обжарювального апарата. Контролює та стежить за режимом термічного оброблення кави, її зволоження, вивантаження та охолодження, роботою каменевідокремлювача. Визначає органолептичним методом закінчення процесу обжарювання кави. Передає обжарену каву пневматичним транспортом у приймальний бункер розмелювального відділення з попереднім зважуванням кави на автоматичних вагах. Проводить чищення апарата, веде технологічну документацію.

Повинен знати: технологічну схему виробництва і теплові режими термічного оброблення кави; методи органолептичного визначення якості обжареної кави; будову, принцип дії та правила технічної експлуатації всієї системи автоматичних механізмів та контрольно-вимірювальних приладів апарата.

Кваліфікаційні вимоги. Професійно-технічна освіта. Підвищення кваліфікації. Стаж роботи за технологічно суміжною професією виробництва розчинної кави 4 розряду — не менше 1 року.


Ищете работу?

Ищете персонал?

↑ Наверх