RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Харькове
  4. Работа Асистент керівника проєкту (координатор) в Украине
  5. Асистент керівника проєкту (координатор)
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Асистент керівника проєкту (координатор)

Заблокирована
  4 октября 2022  Харьков 
Компания: БО «ХБФ «Парус»  (https://jobs.ua/company-bo-hbf-parus-1580931) (Все вакансии)
Рубрики:Офисный персонал

Пожелания к сотруднику

Образование:полное высшее
Опыт работы:желателен
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Тип відносин: угода цивільно-правового характеру (ЦПХ).

Основні вимоги:

  • Досвід роботи в благодійних організаціях буде перевагою
  • Вища освіта
  • Досвід складання та ведення документів (договори про співпрацю, офіційне листування з партнерськими установами, звітні форми тощо)
  • Аналітичні здібності та увага до деталей, здатність виконувати кілька завдань одночасно та вкладатися у поставлені терміни.
  • Високий рівень комп'ютерної грамотності та відмінні навички друку.
  • Досвід роботи з програмою 1С буде плюсом.
  • Бажано досвід роботи з базами даних.
  • Відмінні навички усного та письмового спілкування українською мовою.

Основні обов’язки:

Координація діяльності проєкту, забезпечення умов для надання спектру програмних послуг для клієнтів. Підготовка обладнання для роботи проєкту (на базі приміщення організації), контроль наявності всіх необхідних для проведення видаткових матеріалів (інструментарій, звітні документи, тощо). Підтримка співпраці з ключовими партнерами (ЗОЗ, соціального захисту тощо).  Виїзди до районів області для координації надання гуманітарної допомоги мікроавтобусом організації. Організація та проведення навчання співробітників проєкту, ознайомлення й надання пояснень щодо алгоритмів та процедур діяльності. Спільно з керівником проєкту проведення робочих зустрічей виконавців проєкту за участі соціальних працівників та іншого персоналу проєкту. Поточний моніторинг роботи проєкту, контроль за набором учасників, виконанням індикаторів, повним та правильним заповненням програмної та звітної документації. Допомога й оперативне вирішення планових та проблемних питань впровадження проєкту. Надання інформації та консультацій за запитом керівника проєкту. Складання програмного звіту. Сприяння при проведенні зовнішнього моніторингу роботи проєкту в регіоні. Забезпечення конфіденційності в роботі персоналу, дотримання етичних норм.

Як відгукнутися на вакансію: Будь ласка, надішліть ваше резюме українською мовою на електронну адресу отправить резюме В темі листа зазначте “Асистент керівника проєкту (гуманітарна допомога)”. В резюме вкажіть емейл та номер телефону.

Ми будемо зв’язуватися для домовленості про співбесіду лише з тими кандидатами, чиї резюме успішно пройшли етап відбору.

БО «ХБФ «Парус» прагне рівних можливостей і вітає заявки від людей з відповідною кваліфікацією з усіх верств суспільства. Особливо заохочуємо подавати заявки кваліфікованим людям, які живуть з ВІЛ/СНІДом.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  Горячие вакансии

Часто ищут

↑ Наверх