RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Чернигове
  4. Работа Електрозварник в Украине
  5. Електрозварник
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Електрозварник

Заблокирована
10 200 грн.
 14 февраля 2022  Чернигов 
Рубрики:Строительство, архитектура; Производство

Пожелания к сотруднику

Образование: средне-специальное
Опыт работы:не требуется
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Требования: Повна або базова загальна середня освіта та професійна підготовка за відповідною спеціальністю. Наявність групи з електробезпеки не нижче ІІІ. Без вимог до стажу військової служби (роботи).

Обязанности: Виконує ручне кисневе різання бензорізальними та газорізальними апаратами стального легковагового і важкого лому. Виконує ручне дугове, плазмове, газове автоматичне і напівавтоматичне зварювання простих деталей, вузлів і конструкцій з вуглецевих сталей. Виконує кисневе та плазмове прямолінійне та криволінійне різання в нижньому і вертикальному положеннях зварного шва металом, простих і середньої складності деталей з вуглецевих сталей за розміткою вручну, на переносних стаціонарних та плазморізальних машинах. Прихвачує деталі, вироби конструкцій у всіх просторових положеннях. Готує вироби, вузли та з’єднання під зварювання. Зачищає шви після зварювання і різання. Забезпечує захист зворотної сторони зварного шва в процесі зварювання в захисних газах. Наплавляє прості невідповідальні деталі. Усуває раковини та тріщини в простих деталях, вузлах, відливках.

Условия: чоловіки від 18 до 40 років при відсутності кримінальної або адміністративної відповідальності. Гарантовано повне соціальне, речове та медичне забезпечення, можливість отримання безкоштовної вищої освіти, кар' єрне зростання.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  Горячие вакансии

Часто ищут

↑ Наверх