RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Киеве
  4. Работа Фандрайзер, грантовий менеджер із залучення міжнародних донорів в Киеве
  5. Фандрайзер, грантовий менеджер із залучення міжнародних донорів
Отправить резюме

Фандрайзер, грантовий менеджер із залучення міжнародних донорів

Заблокирована
60 000 грн. + %
  6 ноября 2023  Киев 
Компания: Агенція управлінських рішень «Свідомі»  (https://jobs.ua/company-agentsya-upravlnskih-rshen-svdom-1631931) (Все вакансии)
Рубрики:Бухгалтерия, финансы, учет/аудит; Торговля, продажи, закупки

Контакты

Контактное лицо:Ольга Лис
Адрес:Київ, провулок Іпсилантіївський, будинок 3, офіс 2

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:от года
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

? Шукаєш нагоди залишити свій слід в соціально-значущих медичних проектах? А ми шукаємо фандрайзера для залучення міжнародних донорів, тож здається, ми ідеально підходимо один одному! ?


Один із наших напрямків — мережа медичних центрів, та сама приватна компанія, що відома в Україні та за кордоном завдяки якісній медичній допомозі. Ще у 2018 році ми переступили 20-річний рубіж успішної роботи. За цей час ми допомогли відновити здоров’я сотням тисяч пацієнтів. На сьогоднішній день наша команда це понад 1500 потужних спеціалістів.

З початку повномасштабного вторгнення рф в ми активно організовували та, приймали участь у різних доброчинних проєктах.

Ось деякі з них:

  • прийом пологів та надання допомоги всім, хто того потребував у перші дні вторгнення, педіатри консультували 24/7 усіх бажаючих;
  • наші пластичні хірурги надають безкоштовну допомогу цивільним після мінно-вибухових травм;
  • здійснено 120 виїздів до постраждалих міст і сіл Київської області для підтримки й обстеження, проконсультовано 4 772 людей;
  • допомога пораненим бійцям у реабілітаційному центрі в Бучі (більше 52 бійців пройшли в ньому відновлювальну терапію).

Ми маємо талановитих спеціалістів, провідне сучасне обладнання, а головне нестримне бажання стати сильним медичним тилом нашої України ??. Для цього ми вже маємо спеціаліста який вміло кооперує нас з українськими донорами, але ми знаємо що можемо значно більше! Тож шукаємо справжнього профі у міжнародних донорах.

? ЩО ПОТРІБНО БУДЕ РОБИТИ:

  • Основна задача: шукати міжнародних донорів, готових фінансувати медичні проєкти, проводити стратегічні переговори.
  • Супровід і підтримку будуть здійснювати інші співробітники

? ЧОГО МИ ОЧІКУЄМО ВІД КАНДИДАТА:

  • Досвід самостійного залучення міжнародних донорських організацій.
  • Здатність за необхідності провести весь процес залучення фінансування від ідентифікації потенційного донора до підписання договору та звітності.
  • Вільне володіння англійською мовою

? ЩО ТИ ОТРИМАЄШ (ні, не просто «офіційне працевлаштування та соцпакет», а щось значно цінніше):

  • З/п 50 — 60 тис. грн, з переглядом у більшу сторону після вдало реалізованих проектів
  • Знижки 25% для працівників та їхніх дітей, і -15% для родини на медичні послуги.
  • Зручний графік роботи. Нам важливо не кількість відсиджених годин, а результат роботи. Якщо ми знайдемо максимально талановитого спеціаліста, але, який нажаль не в Києві, то ми можемо розглянути повністю віддалену роботу. Якщо ти в Києві, нам би хотілось бачити тебе частіше ;)
  • Стосовно офісу. Тобі сподобається сюди приходити, бо тут щирі колеги, сучасне обладнання, а ще він на стільки в серці Києва що ми й не знаємо яке метро пішки буде швидше (Театральна, Хрещатик, Площа Українських героїв — все в пішій доступності до 7 хвилин).
  • Ще багато плюшок, але головне те, що ти з гордістю розказуватимеш друзям ким та де ти працюєш, і що ти робиш в масштабах країни.

Та що там друзям, онукам буде що розповісти.


Якщо ти відчуваєш потенціал та можливості, які надає наша медична платформа, і мрієш бути в центрі соціально важливих подій — відправляй резюме прямо зараз!

Хочеш щоб ми подзвонили тобі протягом години? Здивуй нас у супровідному листі сумою вже залучених особисто тобою коштів у благодійні проєкти.

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх