RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Чернигове
  4. Работа Машиніст екскаватора в Украине
  5. Машиніст екскаватора
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Машиніст екскаватора

Заблокирована
10 200 грн.
 14 февраля 2022  Чернигов 
Рубрики:Строительство, архитектура; Транспорт, автосервис

Пожелания к сотруднику

Образование: средне-специальное
Опыт работы:не требуется
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Требования: Повна або базова загальна середня освіта та професійна підготовка за відповідною спеціальністю. Наявність посвідчення тракториста-машиніста. Відсутність медичних протипоказань щодо придатності до керування транспортним засобом відповідної категорії. Без вимог до стажу військової служби (роботи)

Обязанности: Самостійно виконує меліоративні роботи з допомогою екскаваторів з ковшем до 0,4 куб. м, а також роторним екскаватором з ковшем до 73 кВт (100 к. с.), грейдерів, скреперів, корчувачів та інших землерийних і будівельних машин, які агрегатуються з тракторами потужністю до 73 кВт (до 100 к. с.). Здійснює монтаж та демонтаж навісного обладнання, яке агрегатується з тракторами, і навісного обладнання екскаваторів та інших установок. Розробляє та переміщує грунти різних категорій при різній глибині розроблення, пошарово відсипає їх під час створення насипів, здійснює планування площ за заданим профілем та мітками.

Условия: чоловіки від 18 до 40 років без наявності кримінальної та адміністративної відповідальності. Гарантоване повне соціальне, речове та медичне забезпечення. Можливість безкоштовного отримання вищої освіти, кар'єрне зростання.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  Горячие вакансии

Часто ищут

↑ Наверх