RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Запорожье
  4. Работа Інженер-енергетик в Украине
  5. Інженер-енергетик
Отправить резюме

Інженер-енергетик

Заблокирована
12 000 грн.
  1 сентября 2023  Запорожье 
Компания: Департамент ЖКГ та будівництва Запорізької ОДА  (https://jobs.ua/company-departament-jkg-ta-budvnitstva-zaporzko-oda-1618115) (Все вакансии)
Рубрики:Офисный персонал; Другие предложения

Контакты

Контактное лицо:Дмитро Шевченко
Адрес:Запоріжжя, проспект Собоний, 164, 707

Пожелания к сотруднику

Образование:полное высшее
Опыт работы:не требуется
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Вимоги, побажання: вища освіта не нижче рівня молодшого бакалавра, бакалавра в галузі знань «Механічна інженерія», «Електрична інженерія», або за спеціальністю «Економіка», «Публічне управління та адміністрування», «Право»; вільне володіння державною мовою. Знання Конституції України, законів України "Про державну службу, "Про запобігання корупції"; законів, інших актів законодавства з питань функціонування галузі енергозбереження та енергоефективності, у тому числі нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України, Міністерства енергетики України, Мінрегіону України, Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України щодо реалізації державної політики у цих сферах.

Обов'язки: 

1. Забезпечує практичне виконання заходів щодо реалізації державних та регіональних програм розвитку паливно-енергетичного комплексу на території області.
2. В межах компетенції та повноважень бере участь у розробленні проєктів нормативно-правових актів, державних програм.
3. У межах компетенції готує проєкти розпоряджень голови облдержадміністрації, проєкти обласних програм, проєкти наказів директора Департаменту, аналітичні інформаційні довідки, інші документи і матеріали.
4. Організовує отримання в установленому порядку від органів місцевого самоврядування, місцевих органів виконавчої влади, структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади, об’єднаних територіальних громад, підприємств, установ, організацій статистичних та оперативних даних, звітів та інших матеріалів з питань, що належать до сфери діяльності відділу, необхідних для виконання посадових обов’язків.
5. Готує проекти відповідей на:
запити органів виконавчої влади, місцевих державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, об’єднаних територіальних громад а також підприємств, установ, організацій з питань, що стосуються його компетенції;
листи, скарги, звернення, запити про надання публічної інформації, які надійшли від громадян, громадських об’єднань, тощо.
6. Бере участь в організації проведення нарад, колегій, засідань робочих груп і комісій облдержадміністрації відповідно до компетенції та забезпечує підготовку необхідних інформаційних матеріалів.
7. Дотримується правил внутрішнього службового розпорядку, чинного законодавства про державну службу та запобігання корупції.
8. Бере участь у:
розгляді та узгоджені в установленому порядку графіку переходу підприємств на резервні види палива в осінньо-зимовий період;
погодженні переліку споживачів природного газу, що знаходяться на території області, постачання природного газу яким буде припинено/обмежено у разі оголошення кризової ситуації рівня НС.
9. Здійснює аналіз фінансово-економічних показників діяльності підприємств паливно-енергетичного комплексу та вживає заходи щодо їх покращення.
10. Здійснює моніторинг стану газифікації населених пунктів області та сприяє вирішенню відповідних проблемних питань та питань сталої роботи паливно-енергетичного комплексу області в осінньо-зимовий період.

Умови: Посада державної служби, повна зайнятість; 8-ми годинний робочий день, 5-ти денний робочий тиждень, робота в офісі. Працевлаштування за результатами співбесіди, строково, до призначення на цю посаду переможця конкурсу або до спливу 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану в Україні. Заробітна плата та соціальний пакет відповідно до ЗУ "Про державну службу".

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх