RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Киеве
  4. Работа Регіональний менеджер з продажу в Киеве
  5. Регіональний менеджер з продажу
Данная вакансия уже неактуальна.
Она была сохранена на сайте и помещена в архив вакансий в ознакомительных целях
Найти похожие вакансии

Регіональний менеджер з продажу

Заблокирована
14 000 грн. + %
 30 сентября 2021  Киев 
Компания: Medycyna Praktyczna  (https://jobs.ua/company-medycyna-praktyczna-1617904) (Все вакансии)
Рубрики:Медицина, фармацевтика; Торговля, продажи, закупки

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:от года
График работы:удаленная работа

Описание вакансии

Будете відповідальні за:

  • залучення рекламодавців з фармацевтичної промисловості
  • активне просування та продаж продукції з портфоліо видавництва
  • створення клієнтської бази
  • створення пропозицій з урахуванням потреб конкретного клієнта
  • розвиток контактів з клієнтами
  • реалізацію планів продажу
  • звітність про діяльність з продажу

Вимоги до кандидатів:

  • знання щодо організації та діяльності фармацевтичних компаній (обов’язково)
  • маркетингові знання, особливо в галузі фармацевтичного маркетингу
  • мінімум один рік досвіду роботи у сфері продажу B2B
  • високорозвинені навички міжособистісного спілкування
  • орієнтація на досягнення поставлених цілей
  • вміння прислухатися до клієнтів та вибирати рішення, що відповідають їх потребам
  • аналітичне мислення
  • вміле користування MS Office (переважно XLS, PPT)
  • відповідальність, стійкість до стресу, креативність
  • грамотна усна і письмова мова

Ми пропонуємо:

  • роботу представника найбільшого польського медичного видавництва, яке активно розвиває свою діяльність на зовнішніх ринках
  • високу організаційну культуру, яка цінує відкритість та незалежне мислення
  • винагороду, прямо пропорційну до досягнення поставлених цілей
  • оклад + високі комісійні (15–30%), згідно з часткою прибутку від продажу
  • можливість розвитку в міжнародному проекті

Надсилайте своє резюме на електронну адресу: отправить резюме Набір триватиме до 29 вересня.

Medycyna Praktyczna — це європейська компанія, основним предметом діяльності якої є надання надійної та достовірної медичної інформації медичній спільноті; видавець медичних книг, журналів, організатор конференцій та творець медичних інтернет-порталів. Empendium — це унікальний, глобальний видавничий проєкт, орієнтований на практикуючих лікарів та студентів медицини. Видається п’ятьма мовами на чотирьох континентах. У зв'язку з міжнародним розвитком проєкту ми шукаємо досвідчених спеціалістів, які бачать свою подальшу кар'єру у створенні незалежної професійної позиції, що базується на перевірених рішеннях авторитетної компанії.

У поданій заявці, будь ласка, додайте свою згоду на обробку персональних даних наступного змісту: «Я погоджуюся на обробку моїх персональних даних, що містяться у резюме, компанією "Medycyna Praktyczna" Wojciech Bodzoń, Piotr Gajewski, Jarosław Kużdżał, Wiesław Latuszek-Łukasiewicz, Bernard Wirkijowski Spółka jawna, яка знаходиться у Кракові (Польща), для цілей процесу рекрутації».

Інформуємо, що адміністратором ваших персональних даних є компанія "Medycyna Praktyczna" Wojciech Bodzoń, Piotr Gajewski, Jarosław Kużdżał, Wiesław Latuszek-Łukasiewicz, Bernard Wirkijowski Spółka jawna з офісом за адресою: Польща, м. Краків (30-510), вул. Рейтана 2, номер KRS 0000153425.

Подаючи заявку, ви даєте згоду на обробку персональних даних, що містяться у заявці, компанією "Medycyna Praktyczna" Wojciech Bodzoń, Piotr Gajewski, Jarosław Kużdżał, Wiesław Latuszek-Łukasiewicz, Bernard Wirkijowski Spółka jawna з офісом у Кракові (30-510). Згода стосується персональних даних, зазначених у Кодексі законів про працю чи інших нормативно -правових актах (напр., ім’я та прізвище, професійний досвід, освіта) та персональних даних, у не зазначених вище правових нормах (напр., фотографія, хобі). Якщо ви не погоджуєтесь на обробку персональних даних, не зазначених у Кодексі законів про працю чи інших законодавчих положеннях, просимо не додавати їх у заявку.

Надання особистих даних у резюме є добровільним, але необхідним для здійснення процесу рекрутації. Ваші персональні дані будуть оброблятися відповідно до статті 6 пункту 1 підпунктів a та c Регламентом (ЄС) 2016/679 Європейського Парламенту та Ради від 27 квітня 2016 року про захист фізичних осіб щодо обробки персональних даних та про вільний рух таких даних та про скасування Директиви 95/46 / ЄС (Загального регламенту про захист даних, GDPR).

Для цілей рекрутації, персональні дані оброблятимуться до моменту її закінчення, але не довше ніж протягом 6 (шести) місяців з дати отримання заявки.

З метою встановлення, розслідування або захисту від претензій, пов’язаних із процесом рекрутації, персональні дані оброблятимуться протягом 5 (п’яти) років.

Ви маєте право на доступ до даних, вимагати їх виправлення, видалення або обмеження їх обробки, передачі даних іншому адміністратору та подання скарги до Голови Управління захисту персональних даних, якщо ви вважаєте, що обробка ваших персональних даних порушує положення Загального регламенту про захист даних.

У разі виникнення будь-яких сумнівів або будь-яких питань щодо обробки персональних даних у процесі підбору персоналу, будь ласка, зв'яжіться з Інспектором із захисту даних за електронною адресою отправить резюме

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

Часто ищут

↑ Наверх